04 apr. 2022 | 11:33

Anamaria Prodan, lovitură de grație pentru Reghecampf. Ce va duce la tribunal, în plin proces de divorț

Monden
Anamaria Prodan, lovitură de grație pentru Reghecampf. Ce va duce la tribunal, în plin proces de divorț
Anamaria Prodan, lovitură de grație pentru Reghecampf.

Anamaria Prodan îi aplică lovitura de grația lui Laurențiu Reghecampf. Ce va aduce la tribunal, în plin proces de divorț. Azi, 4 aprilie, cei doi soți trebuie să se întâlnească la Judecătoria Buftea, ca să încheie orice legătură pe care o mai au, din punct de vedere legal. Ce a dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, lovitură de grație pentru Reghecampf

Anamaria Prodan se va prezenta la tribunal, în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, însoțită de copiii săi. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au finalizat încă procesul de divorț, urmând ca cei doi să se întâlnească azi la tribunal, pentru a finaliza divorțul.

Impresara a declarat că își dorește să vadă ce reacție va avea încă soțul ei, atunci când cei trei copii îl vor lua la întrebări pe antrenorul de fotbal.

„Păi e obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări, măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Impresara ar fi vrut divorțul la notar

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că și-ar fi dorit să divorțeze la notar, ca să accelereze acest proces. Conform spuselor sale, Laurențiu Reghecampf ar fi refuzat oferta și a considerat că este mai bine să se ajungă la tribunal.

„Eu îmi doresc să se termine ieri, acum o lună îmi doresc, mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânează pentru că el știe ce știe. La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu” a mai spus ea pentru sursa menționată.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre actualul ei iubit, cu care ar vrea să meargă la altar, în momentul când divorțul de Laurențiu Reghecampf se va pronunța.

„Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală.

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

În curând, Anamaria Prodan va fi o femeie liberă și probabil că va dezvălui și mai multe amănunte despre actual bărbat din viața sa.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro