Anamaria Prodan o face praf pe Corina Caciuc după ce a câștigat un proces. „De prin Europa, Dubai sau Herăstrau”

Anamaria Prodan o face praf pe Corina Caciuc după ce a câștigat un proces. „De prin Europa, Dubai sau Herăstrau”
Anamaria Prodan, 1-0, la primul proces

„Războiul” dintre Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și noua sa parteneră, Corina Caciuc a ajuns la alt nivel. La începutul aestei săptămâni Reghe pierdea un prim proces în fața fostei soții. În petiția depusă de Reghecampf era vorba de interdicția cerută pentru Anamaria de a mai vorb public de el și Corina Caciuc. Ca urmare a sentinței date de judecători, Corina Caiuc intenta un nou proces, dar de data asta sub semnul anonimatului. La aflarea acestei situații, celebra impresară a avut comentarii extrem de dure la adresa actualei partenere a lui Reghecampf.

Anamaria Prodan, 1-0, la primul proces

După anunțul separării, Laurențiu Reghecampf se muta cu noua sa parteneră, Corina Caciuc, la Craiova, unde și antrenează. Conform unor surse, tânăra parteneră ar fi și gravidă. Din acel moment și până astăzi, Anamaria Prodan a avut de fiecare dată câte ceva de comentat, despre amândoi.

Multele sale declarații, spun surse apropiate fostului soț, l-au determinat pe Reghe să meargă în instanță și să ceară o interdicție de a mai face astfel de lucruri în public despre el și Corina Caciuc. Numai că, spre ginionul celor doi, instanța a dat o sentință favorabilă Anamariei Prodan, pe 21 martie.

Citește și: Cum a făcut mișto Anamaria Prodan de Corina Caciuc. Fosta lui Reghe nu s-a putut abține

„De prin Europa, Dubai sau Herăstrau”

Conform celor de la Click!, după aflarea sentinței, Corina Caciuc a decis să intenteze un nou proces pe numele impresarei. Numai că, lucrurul care a enervat-o la culme pe Anamaria Prodan, a fost anonimizarea numelui în acest nou dosar.

„Eu, Anamaria Prodan sunt și persoană publică și formatoare de opinii, și deschizătoare de drumuri, și personalitate! Așa, făra modestie o spun! Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns?

Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească! Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau.

Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare! Eu îmi doresc transparență în dosarele mele de judecată, pe care cei doi mi le deschid. Doresc să vadă toată lumea că am spus doar adevărul și l-am susținut cu probe pe care le-am primit, auzit, văzut de peste tot, mai ales din presă.”,a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Citește și: Reghecampf, umilit din nou de Anamaria Prodan. Impresara l-a dat de gol: „E împins de fata asta să facă”

Anamaria Prodan: „Există oameni care au susținut și susțin lucruri”

Deși spera să termine mai repede cu divorțul, prima înfățișare din 7 februarie a fost amânată. Conform deciziei magistraților, următorul termen va fi în aprilie, la o dată ulterioară. Cât despre demersul partenerei de viață a fostului soț, în același interviu, Anamaria Prodan a avut și alte comentarii dure, amintind de multele dezvăluiri făcute de alte persoane la adresa Corinei:

„Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această Caciuc, care apare în nenumărate . Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat … se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută.

Îi recomand domnișoarei Caciuc, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, a mai declarat impresara, pentru Click !

Rămâne să se vadă la următorul termen, la care Anamaria Prodan speră să-și încheie socotelile definitiv cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Playtech.ro și pe