Ce lovitură îi dă Anamaria Prodan lui Reghecampf în scandalul divorțului. Cu cine va apărea luni la tribunal

Ce lovitură îi dă Anamaria Prodan lui Reghecampf în scandalul divorțului. Cu cine va apărea luni la tribunal
Ce lovitura ii da Anamaria Prodan lui Reghecampf in scandalul divortului. Cu cine va aparea luni la tribunal

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat. Cei doi foști parteneri se vor întâlni luni, 4 aprilie, la tribunal. Celebra impresară de fotbal i-ar fi pregătit o nouă lovitură tatălui copilului său, Bebeto.

Anamaria Prodan i-a pregătit o lovitură dură lui Laurențiu Reghecampf

Luni, 4 aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor vedea, la tribunal, în cadrul procesului lor de divorț, pentru prima oară de la despărțirea care a șocat o întreagă țară.

Potrivit celor de la Click!, tehnicianul celor de la Universitatea Craiova a deschis mai multe dosare pe numele fostei sale partenere de viață, de-a lungul timpului, iar acum Anamaria Prodan și iubitul Corinei Caciuc se vor înfrunta, față în față.

Agentul FIFA a declarat, recent, că Reghe va fi nevoit să se prezinte fizic la tribunal, motiv pentru care Anamaria Prodan i-a pregătit o surpriză șocantă.

Anamaria Prodan se va prezenta la Judecătoria Buftea alături de toți copiii săi, pentru a vedea reacția lui Laurențiu Reghecampf, atunci când copiii impresarei îi vor „cere socoteală” pentru faptele sale din ultimele luni.

„E obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări. Măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva.”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

„Eu îmi doresc să se termine!”

Anamaria Prodan a specificat faptul că și-a dorit ca divorțul să se pronunțe la notar, însă Laurențiu Reghecampf ar fi refuzat, din cauza problemei legate de partaj.

„Eu îmi doresc să se termine. Mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânească pentru că el știe ce știe.

La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă. (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu.”, a completat celebra impresară Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de relație. Cei doi au împreună un fiu de aproape 14 ani, pe care-l alintă Bebeto. În curând, antrenorul Universității Craiova va deveni tată pentru a treia oară, când Corina Caciuc va aduce pe lume un băiețel în luna mai.