Anamaria Prodan, lovitură de 1 milion de euro. Va face totul pentru asta, cum vrea să-l umilească

de: Ștefan R. Apostol
05 02. 2021

După iscarea scandalului din jurul transferului la Parma a atacantului Dennis Man, Anamaria Prodan amenință cu procese de despăgubiri. Plecarea lui Man la Parma a fost planul impresarului, ulterior intrând pe fir Gigi și Giovanni Becali. Mutarea celor doi a fost fitilul acestui scandal din fotbalul românesc, iar Prodanca a decis să meargă în justiție.

Anamaria Prodan merge în justiție pentru drepturile financiare

Acuzațiile aruncate în spațiul public, după definitivarea transferului lui Man la Parma, au ajuns la cote maxime. Anamaria Prodan invitată de cei de la GSP să vorbească despre acest lucru, a declarat că tot planul transferului la Parma a fost al ei, meritele fiind atribuite ulterior lui Gigi și Givanni Becali. Odată escaladat scandalul decizia lui Gigi Becali a fost de a-i forța pe jucători să renunțe la serviciile de impresariat ale Aneimaria Prodan, declarând:

Anamaria Prodan a avut contacte cu jucătorii FCSB până ieri! De astăzi nu mai are! Eu am dat directivă, gata! După jignirile de ieri, ne facem de râs! Ea m-a jignit pe mine! Eu comand, ei execută!

Eu sunt Becali, așa se face la mine, se știe! La FCSB: Faci Ce Spune Becali! Dacă ea e certată cu mine, ce să mai caute oameni de-ai ei la mine în casă? Eu sunt dictator! Le-am zis și ei execută”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gestul a înfuriat-o și mai tare pe Anamaria Prodan, iar în interviul de la GSP aceasta și-a declarat intenția de a-și câștiga dreptatea în instanța de judecată. Conform celor declarate miza acestui proces ar fi aproape un milion de euro, bani pe care Prodanca vrea să-i recupereze de la Dennis Man, și nu de la Gigi sau Giovanni Becali.

Anamaria declara la începutul scandalului că ea a fost artizana acestui transfer de 11 milioane de euro, cea mai mare sumă de transfer din campionatul intern. Numai că, undeva pe drum, lucrurile s-au rupt, intrând în scenă Giovanni Becali și Gigi Becali.

Prodanca nu prea are șanse de câștig

Decisă să meargă mai departe cu litigiul în justiție, vedeta speră să recupereze pierderea din buzunarul fostului ei client, Dennis Man, numai că specialiștii din piață sunt sceptici cu privire la demersul anunțat de Anamaria Prodan, declarând:

”Impresarii nu mai există, acum sunt doar intermediari de transferuri. Un contract așa cum a fost acesta dintre Anamaria și Dennis Man reprezintă o înțelegere privată, nu a fost întâmplător că ea a și anunțat că va porni un litigiu cu jucătorul în civil, nu în instanțe fotbalistice.

Când contractul nu conține nicio clauză de reziliere, el e foarte ușor de rupt.Dacă a existat o clauză cu o sumă, înțelegerea rămâne, oricum, una fragilă, pentru că fotbalistul poate să invoce faptul că nu a fost satisfăcut de servicii,că agentul nu i-a reprezentat interesele așa cum conveniseră.”, au declarat specialiști pentru GSP.ro.

Rămâne de văzut ce va face în continuare Anamaria Prodan și cum vor decurge mai departe ostilitățile.