Anamaria Prodan, în lacrimi. Ce mesaj emoționant a transmis acum fiica ei cea mică, Sarah

Anamaria Prodan, în lacrimi. Ce mesaj emoționant a transmis acum fiica ei cea mică, Sarah
Anamaria Prodan, în lacrimi. Ce mesaj emoționant a transmis Sarah, la scut timp după accidentare

Clipele grele s-au terminat pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica sa cea mică, este sub atenta îngrijire a medicilor de peste Ocean și se recuperează. Cu toate că  a suferit o accidentare extrem de gravă, tânăra sportivă nu se lasă bătută. Ce mesaj a transmis tuturor, după teribilul eveniment din cadrul unui meci de baschet?

Anamaria Prodan, în lacrimi. Mesajul emoționant transmis de Sarah

Ce mesaj emoționant a transmis fiica impresarei Anamaria Prodan
Ce mesaj emoționant a transmis fiica impresarei Anamaria Prodan

Sarah a făcut un filmuleț în care a vorbit despre iubirea sa pentru sport. Zilele trecute, aceasta și-a rupt ligamentele în cadrul unui meci de baschet, moment extrem de greu de privit de cei de acasă care așteptau cu sufletul la gură deznodământul jocului. Din nefericire, medicii i-au spus că accidetarea în cauză este una serioasă, așa că trebuie să ia o pauză destul de lungă de la antrenamente pentru a se putea reface.

Anamaria Prodan i-a avut pe toți alături în perioada în care Sarah era în spital. Impresara a spirijit-o moral cât de mult a putut, explicându-i încă de la început că pe cât de frumoasă este victora la sfârșitul fiecărei bătălii, pe atât de grea este o accidentare, mai ales în sportul pe care-l practică. „My perfect kid @sarahh ❤️❤️❤️❤️❤️???love u to the moon and back ❤️❤️❤️???”, a fost mesajul din descrierea filmulețului postat de cunoscuta impresată

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My perfect kid @sarahh ❤️❤️❤️❤️❤️???love u to the moon and back ❤️❤️❤️???

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

„Jocul e mult mai mult”

„De la momentul în care am luat cunoștință cu baschetul, am știut că o să ajung să-l iubesc pentru totdeauna. Majoritatea se îndrăgostesc de joc, dar eu m-am îndrăgostit de proces. Dorința mea este să devin un jucător profesionist de baschet. Iubesc ideea de a lucra pentru ceva ce dorești cu adevărat. În drumul ales de a iubi procesul, de asemenea am început să iubesc și competiția. Iubesc să câștig, iar oamenii care mă cunosc știu că urăsc să pierd. Baschetul mi-a luat durerea și mi-a schimat lumea. Jocul e mult mai mult decât simplu baschet, jocul m-a învățat să fiu răbdătoare. Mi-a dat oportunitatea să călătoresc peste tot în lume și continuă să-mi ofere oportunități pe zi ce trece”
Sarah Dumitrescu