Fiica Anamariei Prodan, accidentare gravă. Sarah a fost operată de urgență. Ce a pățit

Fiica cea mare a Anamariei Prodan trece prin momente dificile. Sarah Dumitrescu s-a accidentat grav în timpul unui meci de baschet și a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. Mama ei a plecat de urgență Mississippi pentru a fi alături de ea.

Fiica Anamariei Prodan a fost operată de urgență, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de baschet

Sarah Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, este judecătoare de baschet de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, iar în această toamnă a făcut un pas uriaș în carieră, după ce a semnat cu o universitate importantă. Din nefericire, Sarah s-a accidentat grav zilele trecute și a fost operată de urgență.

Anamaria Prodan a plecat în SUA pentru a fi alături de fiica ei, care a fost externată și va trebuii să urmeze un program de recuperare. În momentul în care a fost scoasă din spital, Sarah a fost întâmpinată de colegele de echipă, care au încurajat-o.

„Iubita mea… ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u. Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând”, a scris Anamaria prodan pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI