Anamaria Prodan, furioasă pe presa din România. S-a lăsat cu blesteme

Anamaria Prodan, furioasă pe presa din România. S-a lăsat cu blesteme
Anamaria Prodan, furioasa pe presa din Romania

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi pe cale de separare, iar fanii cuplului nu pot concepe acest lucru. Sătulă de zvonuri și acuzații nefondate, celebra impresară a vorbit despre posibilul divorț dintrea ea și celebrul ei partener de viață.

Anamaria Prodan, furioasă pe presa din România

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi în prag de divorț a șocat pe toată lumea. Celebra impresară nu s-a mai putut abține și a răbufnit în emisiunea Teo Show de la Kanal D. Vedeta a comentat zvonurile conform cărora mariajul dintre ea și Laurențiu Reghecampf ar fi pe cale de a se încheia.

Fiica regretatei artiste Ionela Prodan le-a transmis un mesaj dur persoanelor care comentează un subiect atât de delicat pentru familia lor. Anamaria Prodan a avut numai cuvinte de laudă la adresa faimosului antrenor de la FC Al Wasi.

„Cand m-au sunat reporterii tăi, mă gândeam așa. Dacă era ceva serios vreodată, erai printre primii mei prieteni care aflau. Prieteni de suflet. Tu știi cine este Laurențiu Reghecampf. Tu știi că este numărul 1, plus plus infinit. Tu știi cine sunt eu și ce copii și ce familie și cât de mult am muncit ca să ajungem unde suntem și nu am să permit nimănui din momentul ăsta să mai comenteze ceva sau să mai facă subiecte.

Sau, dacă le vor face, o să le zic doar atât: Să dea Dumnezeu să aveți parte toată viața numai de banii pe care i-ați obținut făcând aceste articole. Și eu când zic ceva, Dumnezeu mă ascultă. Exact cum spus și spun de fiecare dată, familia mea Rechecampf – Prodan este numărul 1. Mai mult, uite, roagă-i tu din partea mea să mai aștepte puțin până divorțăm. Au așteptat 15 ani, cred că mai au răbdare. Puțină răbdare sau multă răbdare, nu știu. Nu mor caii când vor câinii.”, a declarat Anamaria Prodan la Teo Show.

Ce s-a întâmplat la nunta de cristal a Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf

Andreea Lege, fina cuplului Reghecampf – Prodan, este surprinsă de informațiile care au apărut recent în presă. Blondina crede că este vorba despre o glumă și că nașii ei nu vor divorța. De asemenea, acum două săptămâni, fina Anamariei Prodan susține că la nunta lor de cristal, Reghe și impresara păreau foarte fericiți împreună, așa cum toți s-au obișnuit să-i vadă.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că este adevărat. Nașii mei știu că se iubesc foarte mult și se respectă enorm și, tocmai ce au avut nunta de cristal. Este viața lor personală, eu îi respect și îi iubesc, pentru că sunt nașii mei. Ce fac cu viața lor este propria lor alegere, însă repet, nu cred acest lucru, se iubesc prea mult ca să se întâmple acest lucru.

Eu nu îi văzusem de aproape un an și credeți-mă că mi-era foarte dor de ei, și tocmai, i-am privit foarte mult la nuntă, nu am simțit nimic, vreo diferență, din contră. Am văzut cât erau de apropiați, cât de mult se iubesc, cum se comportă nașul cu ea. Nu se înțelegea nimic că ar fi astfel de probleme din gesturile lor, de aceea sunt șocată și nu vreau să cred acest lucru.”, a declarat Andreea Lege la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI