Anamaria Prodan, ce lovitură la noul post TV pe care l-a cumpărat. Cine va fi noul prezentator celebru

Anamaria Prodan, ce lovitură la noul post TV pe care l-a cumpărat. Cine va fi noul prezentator celebru
Este o persoana celebra

Anamaria Prodan nu o duce prea bine în viața personală, după ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf și așteaptă să divorțeze. Soțul ei s-a afișat deja cu noua iubită, care urmează să aducă pe lume un copil. Chiar și așa, impresara a decis să se concentreze pe afaceri și pare că îi merge de minune pe plan profesional. Pentru că nu se lasă prea ușor doborâtă de greutățile care apar în viața ei, vedeta a decis să dea un tun și a devenit acționar la două posturi noi de televiziune.

Cine va prezenta matinalul la Realitatea Sportivă

Realitatea Sportivă și Realitatea Star sunt cele mai noi proiecte care au început să emită pe tv din 1 decembrie. Una dintre figurile importante care va avea un rol major în canalul sportiv este un cântăreț celebru de la noi.

„Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața din afara terenului. O să privim partea umană a sportului” a declarat Anamaria Prodan.

Este vorba despre Kamara, cel care a avut o implicare în scandalul dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf.

Cântărețul va fi prezentatorul matinalului de sport care se va numi Morning Sport și va fi difuzat de la 7:00 la 10:00 în fiecare dimineață.

Alături de el va fi Gabriella Nastas, cea cu care Kamara are o relație.

„Este bărbatul pe care îl admir şi mă pot sprijini oricând, la orice oră. Ne uneşte dragostea pentru muzică şi amândoi suntem îndrăgostiți de ceea ce facem.

Suntem prieteni foarte buni şi eu îi ascultam muzica de la AlbNegru încă de mică. Iar acum ne-am cunoscut”, a precizat Gabriella Nastas.

Ce legătură are Kamara cu Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf

Kamara a vorbit despre legătura pe care o are cu Corina caciuc, iubita lui Reghecampf.

„Am văzut-o sporadic de câteva ori când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești (n.r. locul unde a avut loc concertul în care a cunoscut-o pe aceasta) și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești” a spus el.

El a explicat că nu s-a pus problema de sentimente între cei doi și că prioritățile din viața lui sunt copiii săi și muzica. În plus, i-a dat și un sfat antrenorului Universității Craiova.

„Cred că orice prieten familist sau tată ar da același sfat. Familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe Pământ. Respectul este primordial într-o familie și faptul că-l știu pe fiul lui Reghecampf de la botez m-a făcut să-i transmit și eu ceea ce toți prietenii au făcut-o”, a spus el.

Interviul pe care cântărețul i l-a luat în urmă cu mai mulți ani

Kamara a vorbit despre Corina Caciuc, spunând că își face reclamă cu disperare și că își dorește să devină cunoscută.

Acest subiect cu această fată chiar nu interesează pe nimeni. E lesne de înțeles că singura persoană care își face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută și sper că toată lumea a înțeles acest lucru.

Este hilar că singura persoană care își face reclamă este ea, căci este avidă după ea, fiind o persoană necunoscută”.

Cântărețul a fost răsplătit de Anamaria Prodan, după interviul pe care i l-a luat Corinei Caciuc, conform Playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI