Scandal între Reghecampf și Kamara după ce au apărut imaginile cu el si Corina Caciuc. Am aflat tot ce s-a întâmplat

Scandal între Reghecampf și Kamara după ce au apărut imaginile cu el si Corina Caciuc. Am aflat tot ce s-a întâmplat
Ce legătură a existat între Kamara și actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf?

Nou scandal în showbiz-ul românesc! Ce relație a existat între Kamara și Corina Caciuc? Laurențiu Reghecampf și încă soția acestuia l-au sunat pe artist în trecut. Ce s-a întâmplat între el și amanta antrenorului?

Scandal în showbiz: ce legătură a existat între Kamara și amanta lui Laurențiu Reghecampf?

Imagini incredibile au ajuns în spațiu public. Concret, este vorba de câteva poze cu Kamara și Corina Caciuc în care se sărută de mama focului. Cei doi au fost împreună în urmă cu mulți ani. Antrenorul și Anamaria Prodan l-ar fi sunat pe artist pentru a-i cere socoteală. Cel afectat de situație a fost sportivul care i-ar fi aruncat cuvinte grele cântărețului.

„Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist”, scrie click.

Nici impresara nu a stat cu mâinile în sân după ce a văzut pozele cu actuala iubită a soțului și cunoscutul solist. Agentul FIFA își dorea să afle mai multe detalii despre acea perioadă din viața lui.

„Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut”, au spus persoane apropiate impresarei pentru sursa citată.

Noile detalii agită apele în familia Reghecampf-Prodan

Iată că scurta relație dintre Corina și Kamara a agitat apele în familia Reghecampf-Prodan. Amintim că Laurențiu Reghecamp și Anamaria Prodan au ajuns la divorț după 13 ani de căsătorie și 15 ani de relație. Mulți spun că aceștia nu mai sunt împreună de ceva timp.

Între timp, sportivul a anunțat că a părăsit locuința din Snagov și s-a mutat la Craiova alături de femeia pe care o iubește acum și care urmează să îi dăruiască o fetiță. Reghe mai are doi băieți, pe Luca (20 ani), din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, dar și pe Laur Jr. (13 ani), din mariajul cu Anamaria Prodan.

Impresara este din nou alături de tatăl copilului ei

„Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui. Suntem siguri că atunci când va vedea în ce a fost atras și cât de penibilă este situația, va repara totul în fața copiilor lui. Îi urăm multă putere să poată să-și revină și să înțeleagă că această lume în care zace astăzi nu este lumea lui.

Este un om minunat, care a greșit teribil și care nu o să stea în genunchi foarte mult timp. Cu siguranță, se va ridica mult mai puternic. Îi urăm noroc”, a scris Anamaria Prodan la InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI