Anamaria Prodan are iubit! Impresara e îndrăgostită, dar are o singură condiție majoră pentru el

Anamaria Prodan are iubit! Impresara e îndrăgostită, dar are o singură condiție majoră pentru el
Anamaria Prodan are iubit!

Anamaria Prodan are iubit. Impresara este îndrăgostită, însă are o singură condiție majoră pentru el. Vedeta a vorbit că există un nou bărbat în viața ei și ar fi vorba despre o persoană foarte bogată din Emiratele Arabe. Anamaria Prodan a vorbit despre noua sa cucerire și susține că este foarte fericită.

Anamaria Prodan are iubit

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre viața privată. În podcastul „Fiță cu Adiță”, impresara a vorbit despre noua sa cucerire și este foarte fericită, mai ales că el o va aștepta până când va divorța de Laurențiu Reghecampf. Aceasta consideră că, în sfârșit, a găsit pe cineva care se ridică la așteptările ei.

Anamaria Prodan a spus că a cunoscut un bărbat foarte bogat din Emiratele Arabe și că este fericită că în sfârșit a găsit un om care se ridică la standardele ei.

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, a precizat Anamaria Prodan despre noul bărbat din viața ei.

Anamaria Prodan nu a trecut printr-o perioadă ușoară în ultimul timp, însă se pare că soarele a ieșit din nou pe strada ei și că a reușit să cunoască un bărbat de care se simte mândră și simte că este bărbatul pe care mereu și l-a dorit în viața ei.

Ce condiție are Anamaria Prodan pentru el

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că bărbatul din viața ei o va aștepta până ce ea va divorța. Însă, Anamaria Prodan a fost și cât se poate de categorică, ea considerând că viitorul ei soț nu are nicio șansă dacă nu este perfect pentru copii și dacă nu simte că el va face orice pentru copiii ei.

„Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.”, a declarat Anamaria Prodan.

De asemenea, Anamaria Prodan i-a transmis și un mesaj de la La mulți ani lui Luca Reghecampf. Impresara a postat pe Instagram o fotografie mai veche cu Luca și Bebeto îmbrățișați.

„La mulți ani băiatul meu frumos , deștept , minunat ❤️te iubim fara margini”, a fost mesajul pe care l-a transmis Anamaria Prodan pentru Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf.

La ora actuală, Anamaria Prodan este în plin divorț de antrenorul Laurențiu Reghecampf.