Anamaria Prodan i-a dat replica lui Gheorghe Turda după ce a vorbit despre averea Ionelei Prodan: „A fost o legendă”

Anamaria Prodan i-a dat replica lui Gheorghe Turda după ce a vorbit despre averea Ionelei Prodan: „A fost o legendă”
Anamaria Prodan, ironii la adresa lui Gheorghe Turda. Cântărețul a vorbit recent despre averea Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan vine cu o replică pentru Gheorghe Turda. Celebrul cântăreț a vorbit despre averea mamei agentului FIFA. Ana duce un real război de divorț cu tatăl băiețelului ei, dar în timpul acesta trebuie să țină piept și altor lupte. Interpretul de muzică populară a susținut recent că Ionela Podan nu putea face o adevărată avere din muzică. Ce spune fiica ei cea mare despre acest lucru?

Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda: cântărețul a vorbit despre averea Ionelei Prodan

Anamaria Prodan duce un război cu soțul ei cu care se află în plin divorț. Cu toate astea, ea mai are și alte lupte. Impresara vine cu un răspuns pentru Gheorghe Turda, după ce acesta a afirmat că Ionela Prodan nu avea cum să facă o avere uriașă din muzică.

Interpretul de muzică populară a discutat în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță despre câțiva colegi de breaslă, printre care și mama agentului FIFA. Cei doi cântăreți au împărțit scena mulți ani de zile.

Încă soții Reghecampf au discutat deseori în public despre averea uriașă lăsată în urmă de regretata artistă. Pe fondul acestora acuzații, Turda a declarat că cea din urmă nu avea cum să câștige doar din muzică un milion de euro.

,,Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu.

Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, a declarat interpretul.

,,El trebuie să știe doar atât…”

Impresara vine cu o reacție după cele auzite și subliniază că mama ei era as și în muzică, dar și în afaceri. Anamaria Prodan a mărturisit că Gheorghe Turda este un artist bun, dar mama ei a fost cu adevărat o legendă.

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a precizat că artistul trebuie să știe că Ionela Prodan a fost unică, ulterior i-a dorit să strângă și acesta mulți bani și chiar să o ia drept exemplu pe cea care i-a dat viață.

„Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri.

Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva, căci îi trebuiesc prea mulți ani să socotească. Si să adune. El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.