Anamaria Prodan a dat lovitura în instanță! Are de încasat 350.000 de euro acum

Anamaria Prodan a dat lovitura în instanță! Are de încasat 350.000 de euro acum
Anamaria Prodan a dat lovitura și urmează să încaseze 350.000 de euro

Anamaria Prodan este pe val! Celebra impresară a dat lovitura în instanță, iar acum are de încasat nu mai puțin de 350.000 de euro. Judecătorii au decis că ea are câștig de cauză în cadrul unui proces mult discutat în lumea fotbalului, dar și în presa mondenă. Scandalul dintre vedetă și un personaj extrem de cunoscut a fost unul pe măsura bucuriei pe care o simte acum încă soția lui Laurențiu Reghecampf. Despre ce este vorba?

Anamaria Prodan a câștigat un proces uriaș: vedeta trebuie să încaseze 350.000 de euro

Tribunalul Ilfov a admis în cursul zilei de joi, 26 mai, cererea depusă de Anamaria Prodan și l-a obligat astfel pe fotbalistul Dennis Man să îi plătească suma de 350.000 de euro.

Suma revine din penalități, după ce sportivul a rupt contractul de reprezentare în timpul negocierilor pentru transferul la formaţia italiană Parma.

„Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 de euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale, precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26 mai 2022”, se arată în decizia instanţei care nu este definitivă.

,,Nu mai am ce discuta”

Totul se întâmpla în anul 2021, când Dennis Man a fost transferat de la FCSB la Parma pentru suma de 13 milioane de euro. Mutarea lui în Sera A s-a lăsat cu un scandal colosal în țară, după ce negocierile cu italienii au fost purtate de Giovanni Becali.

Fotbalistul avea în timpul acesta un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan. Dennis Man şi Giovanni Becali ar fi semnat un contract de impresariat pe o zi în speranța să încheie înțelegerea cu cei de al Parma.

Impresara l-a acuzat pe fotbalist că a rupt unilateral contractul de reprezentare pe care îl avea cu ea. Cea din urmă l-a dat în judecată și a solicitat despăgubiri de sute de mii de euro.

„Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocaţii. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poţi păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult.

Dennis Man a fost învăţat de familia Becali că nu este o problemă şi că poate semna cu ei pentru o zi şi că mai apoi rămâne cu mine. Dar, nu ai cum să rupi contractul”, declara la acea vreme Anamaria Prodan, pentru DigiSport.