Dennis Man are probleme la Parma. Ce se întâmplă cu cota jucătorului român

Dennis Man are probleme la Parma. Ce se întâmplă cu cota jucătorului român
Dennis Man are probleme tot mai mari la Parma, iar norocul lui l-ar reprezenta un transfer la Galatasaray, unde e dorit de tehnicianul Fatih Terim

Dennis Man are probleme la Parma. Internaționalul român traversează o perioadă delicată la echipa de pe Ennio Tardini. Fotbalistul de 23 de ani era văzut drept unul dintre „pilonii” pe care clubul se va baza pentru revenirea rapidă în Serie A. Dar echipa antrenată de Enzo Maresca ocupă abia locul 14 în Serie B, mult mai aproape de retrogradare, decât de lupta pentru promovare.

Dennis Man are probleme la Parma

Dennis Man are probleme la Parma. Internaționalul român este în scădere drastică „de turație” la echipa din Serie B. La finalul sezonului trecut, oficalii clubului gialloblu au respins orice ofertă venită pentru Man. El era considerat, alături de celălalt român din lot, Valentin Mihăilă, un om de bază pentru reconstrucția echipei în vederea revenirii rapide în Serie A.

Dennis Man nu s-a dovedit, însă, acel om de bază. Jucătorul transferat în ianurie, pentru 11 milioane de euro, de la FCSB, a trecut și printr-o infectare cu Covid-19, dar nici nu a reușit să-l convingă pe noul tehnician al formației, Enzo Maresca, fostul jucător de la Juventus, Sevilla și Sampdoria, care nu l-a mai inclus în planurile sale.

E clar că Dennis Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opţiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporţi, ori îl pui în dificultate!

Totul depinde de el, eu am luat nişte decizii, iar alegerile mele mi-au dat dreptate pe teren. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleaşi decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluţii şi pentru a obţine maximum”, a declarat Maresca.

Ce se întâmplă cu cota jucătorului român

Cota lui Dennis Man a cunoscut și ea, o scădere apreciabilă. Dacă în vară patronul american al clubului, Kyle Krause, spunea să nu fie deranjat decât de oferte de peste 20 de milioane de euro, acum lucrurile stau total diferit. Pretențiile emilianilor au scăzut, mai întâi, spre 11 milioane de euro, adică suma plătită către Gigi Becali, în iarnă.

Dar chiar patronul FCSB declara, de curând, că Parma s-ar mulțumi și cu 7 milioane de euro pentru Dennis Man.

L-am vândut pe Man cu 11 milioane de euro, iar acum Parma cere 7 milioane de euro în schimbul lui”, a spus Gigi Becali.

Dennis Man este, însă, foarte apreciat de Fatih Terim, legendarul antrenor de la Galatasaray, a scris site-ul violanews.com. După ce i-a adus în echipă pe Cicâldău și Moruțan, Terim îl dorește cu ardoare pe Man. Iar lucrurile sunt simplificate de relația specială pe care tehnicianul turcilor o are cu agentul Giovanni Becali, sun a cărui „aripă” a intrat Dennis Man, cu riscul de strica prietenia cu Anamaria Prodan, fostul său agent.

Conform jurnalistului italian Nicolo Schira, singura problemă e că Parma ar dori să-l vândă definitiv, în timp ce Galata vrea un împrumut cu opțiune ulterioară de cumpărare.

Giovanni Becali forţează plecarea lui Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Terim este îndrăgostit de el şi are o relaţie bună cu agentul Becali, doar că Parma vrea să-l vândă definitiv. Italienii nu se gândesc la un eventual împrumut, vor un transfer definitiv”, a scris Nicolo Schira, pe Twitter.

Dennis Man are un salariu de 1,2 milioane de euro pe an la Parma, pentru care a înscris 2 goluri în 6 apariții în acest sezon.

Sursa foto: Parma Calcio 1913

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI