Ana Morodan vrea să se opereze. Ce probleme are: „În curând o să mi-i tai”

Ana Morodan vrea să se opereze. Ce probleme are: „În curând o să mi-i tai”
Ana Morodan vrea să își facă o schimbare: aceasta este la un pas de medicul estetician

Ana Morodan vrea să se opereze. Aceasta își dorește să își facă o schimbare de imagine. Celebra ,,contesă digitală” le-a mărturisit fanilor că este la un pas de bisturiu pentru că nu se simte bine cu dotările de acum care îi atrag mai multe probleme. ,,Sunt fericită. În curând o sa mi-i tai. În următoarea perioadă… că au ajuns până la buric. De la o vârstă… nu mai stau”, a precizat ea.

Ana Morodan, la un pas de bisturiu: ce probleme are vedeta?

Ana Morodan s-a decis că vrea să își facă o schimbare destul de mare. Mai exact, vedeta dorește să își micșoreze sânii cât mai curând. ,,Contesa Digitală” a menționat că are probleme grave cu spatele din cauza mărimii bustului său și că acesta este motivul din spatele dorinței sale.

De asemenea, ea a menționat și că a acumulat câteva kilograme în plus, după ce slăbise considerabil într-o perioadă. Blondina spune că este fericită pentru că în curând operația o să aibă loc, iar problemele ei o să dispară, mai ales că de la o vârstă sânii ei nu mai stau în modul armonios la altădată, susține ea.

”Am sânii mari. N-am stat în viața mea la o coadă. Sunt fericită. În curând o sa mi-i tai. În următoarea perioadă… că au ajuns până la buric. De la o vârstă… nu mai stau.

Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către prietenul meu Am luat și ceva kilograme”, a mărturisit Ana Morodan, pe scena unui eveniment de frumusețe.

,,Îi ziceam că a luat-o razna”

Fostul jurat de la “Masked Singer România” recunoștea în anul 2020 că a ajuns la aproape 47 de kilograme, moment în care bustul ei intrase la apă. În perioada pandemiei avea 51 de kilograme, ulterior a ajuns să cântărească din ce în ce mai puțin.

,,Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. Eu, în viața mea nu am stat la o coadă, când apăream cu decolteul.

Prietenul meu, Claude, se uita într-o zi la pozele mai vechi și-mi spunea că aveam un bust așa de mare că, atunci când intram pe ușă, întâi îmi intrau sânii, și după jumătate de oră apăream și eu”, a spus aceasta, pentru libertatea.ro.