Fosta concurentă de la Asia Express, ritual zilnic. Ce face Ana Morodan în fiecare dimineață

Care este ritualul zilnic pe care îl urmează Ana Morodan

Cum reușește Ana Morodan să arate mereu impecabilă și să aibă un trup aproape perfect? Ei bine, frumoasa boggeriță a ”dat din casă”. Vedeta din online a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care spune care este secretul frumuseții sale.

Care este ritualul zilnic pe care îl urmează Ana Morodan

Ana Morodan este cunoscută în mediul online de foarte mulți ani, fiind printre primele bloggerițe din România. A apărut și pe micile ecrane. A moderat emisiunea “Nuntă cu Scântei”, la Antena 1, dar a devenit și mai cunoscută după ce a concurat la Asia Express, alături de Adrian Teleșpan.

Recent, vedeta a decis să le spună fanilor săi cum își începe ziua, ce ritualuri are și cum se menține în același timp frumoasă și sănătoasă.

Care este ritualul zilnic pe care îl urmează Ana Morodan
Care este ritualul zilnic pe care îl urmează Ana Morodan

”Pe mine nu m-a mai văzut soarele de la 9 ani”

“Alții iau un shot de țuică dimineața, eu iau un shot de ulei de pește. Întotdeauna pe stomacul gol. Are gust de mere verzi sau lămâie, #Omega3s #VitaminaD (că pe mine nu m-a mai văzut soarele de la 9 ani), #VitaminaA și #VitaminaE (perfectă împotriva stresului oxidativ)”, a scris Ana Morodan pe pagina sa de Instagram.

Bloggerița și-a șocat fanii, după ce a făcut public faptul că nu-și dorește să se căsătorească și nici să aibă copii. În prezent, are însă o relație cu Șerban Cristea, un bărbat străin total de lumea showbiz-ului.

Ana Morodan a ajuns să câștige 17 mii de euro pe lună. Vedeta a postat pe Internet dovada câștigul său, pe care îl realizează în urma asocierii imaginii sale cu diverse branduri, potrivit VIVA!

Arădeanca Ana Morodan a vrut să se facă avocat și chiar a și reulit. A absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate. Ea spune că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Ulterior, s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri. A renunțat însă la meseria ei și s-a dedicat online-ului, unde face o treabă foarte bună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI