Ana Morodan, în sânii goi pe internet. Imaginea pe care toți bărbații au dat click FOTO

Ana Morodan, în sânii goi pe internet. Imaginea pe care toți bărbații au dat click FOTO
Ana Morodan, in sanii goi pe internet. Imaginea pe care toti barbatii au dat click

Ana Morodan este extrem de mulțumită de intervenția estetică suferită la nivelul sânilor. După ce și-a micșorat bustul generos, Contesa Digitală se laudă cu noii nuri pe rețelele sociale. Celebra influenceriță nu se ferește în a-și poza trupul, fiind vizibil încântată de rezultatele obținute.

Ana Morodan și-a arătat noii sâni pe Instagram

După ce ani de zile s-a plâns de dureri de spate din cauza bustului său generos, Ana Morodan a decis să facă o operație de micșorare a sânilor la clinica medicului estetician Constantin Stan.

La o lună de când și-a revenit din operație, Ana Morodan se simte foarte bine în propria piele. Este încântată de bustul ei remodelat, pe care nu se sfiește să-l descopere în mediul online. Recent, diva a postat la Instastories o fotografie interzisă minorilor, imagine ce a devenit virală pe rețelele sociale.

Fosta participantă la Asia Express a fost imortalizată în pat, purtând un sutien transparent, care i-a lăsat la vedere sânii de care este atât de mândră. Putem spune, fără

Ana Morodan a apelat, cu încredere, la „medicul ei preferat”, după cum spune chiar ea, la soțul Andreei Berecleanu, Constantin Stan, pentru o intervenție de reducție a bustului. Vedeta a fost foarte încântată de rezultatul final, lăudându-se cu nurii săi pe rețelele sociale.

VEZI AICI IMAGINEA INDECENTĂ.

Ana Morodan a fost operată de medicul Constantin Stan

Intervenția pe care a suferit-o Contesa Digitală se numește mastopexie cu lipotransfer, realizată cu ajutorul unui device inteligent Plasmă Argon. Apoi, sânii Anei Morodan au fost reconstruiți cu grăsime lipoaspirată.

„Numărătoarea inversă a început. De două ori am fost la medicul meu preferat, la Constantin Stan, și, gata, voi avea alți sâni! O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas. Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar.

Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu, nu am emoții. Sunt pe cele mai bune mâini”, scria vedeta pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Playtech.ro și pe