Ana Baniciu și-a luat fanii prin surprindere: „Mihai Bendeac este un bou”

Ana Baniciu și-a luat fanii prin surprindere: „Mihai Bendeac este un bou”
Ce a spus Ana Baniciu despre Mihai Bendeac

Ana Baniciu a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre Mihai Bendeac. Vedeta nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față în legătură cu respectivul actor. Aceasta a fost mai sinceră ca niciodată, explicând ce părere are despre juratul de la iUmor.

Ana Baniciu, dezvăluiri despre Mihai Bendeac

Ana Baniciu a fost invitată într-un podcast, unde a vorbit despre mai multe aspecte din viața ei. La un moment dat, vedeta a mărturisit că îl apreciază enorm pe Mihai Bendeac, chiar dacă actorul nu crede acest lucru, fapt pentru care artista i-a aplicat o replică dură.

Aceasta a mărturisit că l-a urmărit pe ascuns pe actor la teatru, însă Mihai Bendeac nu a știut acest lucru. Ana Baniciu consideră că juratul de la iUmor este unul dintre cei mai deștepți oameni din televiziune din această perioadă, ținând cont de faptul că nu face compromisuri.

„Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude.

Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum.

Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri.

Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți.

Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto.”, a spus vedeta în podcastul lui Radu Țibulcă.

„Oamenii îl admiră. E foarte inteligent”

De asemenea, Ana Baniciu a punctat că Mihai Bendeac se bucură de foarte mulți fani prin prisma carierei pe care a construit-o de-a lungul anilor. Vedeta îl admiră în secret pe cunoscutul actor, recunoscând că a putut să discute cu acesta de câteva ori.

„E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare.

De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent.”, a mai zis ea.

Frumoasa artistă nu s-a ferit și a dat dovadă de sinceritate, explicând că îl admiră pe juratul de la iUmor și consideră că este diferit și atunci când vine vorba despre promovarea pe rețelele de socializare. Ana Baniciu l-a lăudat pe Mihai Bendeac, iar fanii s-au bucurat nespus de ce a zis aceasta.