Amenzi pentru toți șoferii din Sectorul 3. Greșeala care le scoate și 2.500 de lei din buzunar

Amenzi pentru toți șoferii din Sectorul 3. Greșeala care le scoate și 2.500 de lei din buzunar
Amenzi pentru toți șoferii din Sectorul 3. Greșeala care le scoate și 2.500 de lei din buzunar

Vești rele pentru bucureșteni. Toți conducătorii auto trebuie să afle acest lucru. Ce noi amenzi vor primii locuitorii din Sectorul 3 al Capitalei, dacă nu respectă aceste reguli. Greșeala care le scoate și 2.500 de lei din buzunar.

Amenzi pentru toți șoferii din Sectorul 3

Șoferii care domiciliază în sectorul 3 din București vor avea parte de o mare surpriză negativă, dacă nu vor respecta aceste reguli. Conducătorii auto trebuie să fie în alertă, spune primarul Robert Negoiță. Edilul a anunțat, prin intermediul unor afișe lipite la intrarea în blocuri, că va amenda existenţa marcajelor locurilor de parcare închiriate de cetăţeni de la primărie.

Românii care nu respectă această regulă și nu vor șterge marcajele vor fi sancționați aprig, în termen de 48 de ore, cu sume cuprinse între 1.500 şi 2.500 de lei. Cei care au locurile marcate închiriază locurile de parcare de la Primăria Sectorului 3. De asemenea, amplasarea oricărui dispozitiv de menţinere liberă a locurilor de parcare, de indicatoare, marcaje sau înscrisuri care să indices au să sugereze rezervarea locurilor de parcare, de indicatoare, marcaje sau înscrisuri care să indice sau să sugereze rezervarea locurilor de parcare se vor amenda cu aceeași sumă de bani.

„În conformitate cu dispoziţiile art.1, lit.h din HCL Sector 3 nr.567/2017, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 la 1.500 de lei amplasarea de dispositive, cadre metalice, pancarte ori diverse obiecte pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti (…) care să indice sau să sugereze rezervarea locurilor de parcare sau să împiedice accesul”, este anunțul redactat de către primarul sectorului 3 Robert Negoiță.

Ce amenzi vor fi aplicate în conformitate cu noul Cod Rutier 2021

Oficialii Poliției Române au postat, pe pagina lor oficială de Facebook, un set de reguli și reglementări care vor fi puse în aplicare, în conformitate cu noul Cod Rutier 2021. Oamenii legii au explicat ce sancțiuni vor primi conducătorii auto dacă nu respectă folosirea regulamentară a luminilor farurilor. Amenzile se vor situa între sumele de 290 lei și 435 lei, la care se vor adăuga două puncte de penalizare pentru șoferi.

„Nu văd rostul flash-urilor pe autostradă ale celor care vin din spate??”
O luăm pe rând:
1. Utilizarea incorectă a luminilor de drum se sancționează.
2. Pe autostrada cu două benzi, trebuie să circuli pe prima bandă. A doua bandă este doar pentru depășiri, după care se revine pe prima bandă.
3. Nu purta de grijă celui care face asta, probabil se grăbește să ajungă la noi (puțin mai în față, pe dreapta).
Conduceți prudent! Conduceți regulamentar!”, sună anunțul făcut de către reprezentanții de la Poliția Română, pe pagina lor oficială de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI