Amendă uriașă primită de Mega Image. Decizia oficială după scandalul șobolanilor din magazin

Amendă uriașă primită de Mega Image. Decizia oficială după scandalul șobolanilor din magazin
Scandalul șobolanilor din Mega Image. Ce amendă uriașă au dat autorităților

Mulți români nu se așteaptă să vadă vreodată șobolani pe rafturile unor magazine extrem de cunoscute. Din păcate, în Sectorul 1 se poate discuta despre situații bizare, mai ales după ce două vietăți au fost văzute la Mega Image. Șobolanii mâncau liniștiți chiar din produsele de patiserie vândute în acest loc.

Ce amendă imensă a primit Mega Image. Scandalul șobolanilor a luat amploare

După ce fotografiile cu șobolanii aflați pe rafturile Mega Image au circulat pe internet, s-a primit o amendă uriașă pentru condițiile din magazin. Robert Chioveanu, președintele Autorității Naționale Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a declarat că suma respectiva companie va trebui să plătească o sumă mare și locul o să fie închis pentru a se realiza operațiuni de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.

„Au aplicat această amendă contravențională în valoare de 10.000 de lei, s-a mai aplicat și suspendarea temporară a activității până la încheierea operațiunilor de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.”, a explicat Robert Chioveanu, președintele ANSVSA, potrivit Europa FM.

După ce acest scandal s-a iscat și toată lumea a putut să vadă pozele cu șobolanii ce își vedeau liniștiți de treabă și mâncau din produsele oferite de Mega Image, reprezentanții companiei au oferit și un răspuns oficial prin care își cereau scuze pentru neplăceri. Imediat după ce situația semnalată de un user Facebook a luat amploare, oficialii magazinelor au închis locul respectiv pentru investigații.

Răspunsul reprezentanților Mega Image. Situația a scăpat de sub control

Totuși, reprezentanții au explicat printr-un comunicat oficial că există surse externe pe care nu le pot controla și care pot să ducă la aceste situații bizare ce au loc chiar într-un magazin ce le oferă produse românilor. În același timp, ei au precizat că sunt făcute operațiuni de deratizare mult mai des decât prevede legea, dar se vor lua măsuri suplimentare pentru a nu mai avea parte de o asemenea situație.

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri (marți, n.n.) și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic”, au precizat reprezentanții Mega Image.

Reamintim că problemele din Capitală sunt întâlnite în mai multe zone. Spre exemplu, mai mulți șoferi ce au mers în zona Unirii s-au confruntat cu mai multe provocări după ce au observat că semafoarele nu funcționează. Ce a dus la această situație? Micile ființe și-au văzut de drum și au ros cablurile din trafic, iar aglomerația a fost una greu de suportat pentru mai mulți oameni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI