Doi șobolani, în rafturile de patiserie de la Mega Image. Imagine halucinantă din București

Doi șobolani, în rafturile de patiserie de la Mega Image. Imagine halucinantă din București
Și totuși, șobolani în magazinul Mega Image

Când mergi într-un magazin ca Mega Image te aștepți să nu fi pus în fața unor astfel de situații. Cazul real, întâmplat chiar astăzi în Sectorul 1, scoate la iveală multe nereguli, cel puțin în acest magazin. Nu se știe dacă apariția celor doi șobolani se datorează mizeriei din sector. Cert este că doi șobolani au fost văzuți exact în raftul de patiserie.

Sectorul 1 al capitalei invadat de șobolani

Criza gunoaielor din Sectorul 1 a dus la străzi pline de mormane de gunoaie și, implicit focare de infecție. Din păcate situația se poate înrăutați și mai mult. Datorită cantităților mari de gunoaie am putea asista și la înmulțirea șobolanilor în tot sectorul.

Deocamdată situația nu este rezolvată sută la sută de primarul Clotilde Armand. În urmă cu câteva ore, pe pagina de Facebook a primăriei sectorului 1 era anunțată o detensionare a conflictului între primăria condusă de Clotilde Armand și Romprest, compania care se ocupă cu selectarea deșeurilor din secctor.

„Primăria Sectorului 1 a reușit să deschidă în această dimineață porțile sortatorilor și să-i plătească direct, în ciuda piedicilor puse de Compania Romprest Service SA, iar gunoiul a început să fie ridicat. În doar 3 ore de la deschidere Romprest a depozitat peste 260 tone de gunoi.

Tot în această dimineață, Primăria Sectorului 1 a notificat Romprest Service să reia, în 24 de ore, prestarea serviciului public de salubrizare. În caz contrar, după expirarea termenului, contractul cu această societate va fi reziliat de drept.”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Și totuși, șobolani în magazinul Mega Image

Nu se știe dacă situația semnalată de un user Facebook are legătură cu situația din Sectorul 1, dar cert este că tot aici s-a întâmplat. Postarea a surprins într-unul din magazinele Mega Image, la rafturile de patiseri, doi șobolani.

Cei doi se înfruptau liniștiți dintr-o gogoașă aflată pe raft. Dacă este prima situație de acest gen, sau nu, în magazinele Mega Image nu se știe. Ceea ce se știe este că situația poate genera probleme companiei, amenzile fiind destul de mari într-o situație ca aceasta.

„Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, s-a adaptat la situația pieței și a adus șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!

Desigur, mai e și varianta că sunt șobolanii Mafiei, trimiși strategic să compromită situația. Mafia este extrem de inteligentă, prin comparație cu Primaria Sector 1.”, a semnalat userul pe Facebook.

Răspunsul companiei Mega Image

Rămâne de urmărit dacă organele în drept se vor autosesiza în acest caz și dacă se vor lua măsuri sau nu. Ceea ce se știe sigur este că magazinul cu pricina a fost închis. Oficialii companiei au emis un comunicat în care-și cer scuze pentru situația creată.

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale. Mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla.

În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri (marți, n.n.). Pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic.”, au precizat reprezentanții Mega Image, conform Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI