Amanta lui Vladimir Putin a dispărut și nu e nicăieri de găsit. Ce s-ar fi întâmplat cu Alina

Amanta lui Vladimir Putin a dispărut și nu e nicăieri de găsit. Ce s-ar fi întâmplat cu Alina
Amanta lui Vladimir Putin a dispărut

De mai bine de doi ani de zile, Alina Kabaeva, fosta campioană la gimnastică ritmică, nu a mai apărut în public. Ea era considerată de câțiva ani amanta președintelui rus Vladimir Putin. Toată lumea se întreabă dacă este doar discretă sau a dispărut.

Amanta lui Vladimir Putin a dispărut și nu e de găsit nicăieri

Alina Kabaeva s-a născut în anul 1983, în Tașkent, Uzbekistan. În același an, Vladimir Putin se căsătorea. Actualul Președinte al Rusiei era la acea vreme agent KGB. Cei doi s-au cunoscut 17 ani mai târziu, când Alina a devenit campioană olimpică la Sydney. Ea era poreclită ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”. În ciuda diferenței de vârstă de 31 de ani, se pare că pe el l-a atras frumusețea fostei gimnaste, ea fiind atrasă de puterea și prestanța unuia dintre cei mai puternici oameni din lume.

Vladimir s-a căsătorit cu Liudmila Alexandrovna Chkrebneva pentru ca el să poată pleca in misiunile din străinătate, primite de la serviciile secrete ruse. Nici soției președintelui rus nu i se permiteau aparițiile în public. După ce Putin a început relația cu fosta gimnastă, soția acestuia a fost mutată într-o vilă prezidențială din Sochi. În 2013, după 30 de ani de căsătorie, Vladimir Putin își anunța oficial, separarea de Liudmila.

Subiectele legate de Alina Kabaeva sunt interzise presei

Potrivit Okmagazine.ro, subiectele legate de Alina Kabaeva sunt interzise presei. Mai multe  publicații și jurnaliști au avut de suferit pe urma articolelor în care a fost  menționată. Cenzura a fost aplicată încă de la începutul speculațiilor legate de relația extraconjugală dintre cei doi. Unele publicații au fost chiar închise, și patronii ajungând la faliment.

Din cauza acuzațiilor de dopaj, fosta campioană olimpică a trebuit să se retragă în 2001, în 2007 devenind politician pe listele partidului Rusia Unită. Alina Kabaeva a devenit vicepreședinta diviziei de tineret. în 2014 ea a renunțat la politică și s-a angajat în holdingul National Media  Group, care lucrează cu Netflix.

Alina Kabaeva a dispărut
Ce s-ar fi întâmplat cu Alina

A născut de trei ori în secret

S-ar părea că Alina Kabaeva ar fi născut deja de trei ori în secret, copii fiind ai lui Putin. Primul băiat s-a născut în 2008, în 2013 o fiică, iar în 2019 ar fi adus pe lume doi gemeni. Fosta gimnastă nu a dezvăluit niciodată cine este tatăl copiilor, însă la nașterea fetiței, Vladimir Putin a dispărut timp de 11 zile fără urmă.

Potrivit sursei citate, Alina Kabaeva a negat pentru Vogue Rusia că ar fi devenit mamă și a susținut, mereu, că băiețelul cu care a fost văzută este nepotul ei, lucru negat de fosta sa antrenoare și prietenă, Irina Viner. La nașterea gemenilor, tot etajul la care ea a fost internată, din spitalul Kulakov din Moscova, a fost evacuat. Însă ea nu a mai fost văzută în public din 2018, când ar fi fost surprinsă gravidă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI