Câți copii are, de fapt, Vladimir Putin. Care este vârsta lui reală

Câți copii are, de fapt, Vladimir Putin. Care este vârsta lui reală

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Ludmila Putina, de care a divorțat în 2013, și cu care are două fete. Presa rusă a dezvăluit recent că liderul de la Kremlin mai are și gemeni.

Câți copii are Vladimir Putin

Vladmir Putin (67 de ani) a fost căsătorit cu Ludmila Putina, din anul 1983, de care a divorțat în 2013. Cei doi au împreună două fiice: Ekaterina (născută în 1985 în Germania) și Maria (născută în 1986, tot în Germania). Soția sa a studiat filologia la Universitatea din St. Petersburg. După terminarea studiilor, a lucrat ca stewardesă la Kaliningrad și apoi ca profesoară de limbi străine, vorbint curent limbile germană, franceză și spaniolă.

Recent, presa din Rusia a publicat pe surse știrea că Putin a devenit tatăl unor băieți gemeni. Conform jurnaliștilor ruși, fosta gimnastă Alina Kabaeva este mama copiilor.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost internată atunci într-un salon VIP al spitalului din Moscova aflat la etajul 4 al unității medicale. Întreg etajul a fost evacuat și pacientele mutate în alte încăperi. Fosta gimnastă a fost sub pază strictă și a avut parte de mâncare comandată de la restaurante de elită.

  • Numele celor mici ori alte detalii despre nașterea acestora sunt păstrate strict secrete.

Amănunte despre copilăria șefului rus

  • Mama lui era muncitoare la o fabrică, iar tatăl a servit ca militar în marina sovietică, într-o unitate submarină, în cursul anilor 1930.
  • Doi frați mai mari s-au născut în mijlocul anilor 1930. Unul dintre ei a decedat la câteva luni după naștere, iar al doilea a murit de difterie în timpul asediului Leningradului.
  • A început să se dedice sportului în clasa a șasea, în special artelor marțiale sambo și judo.
  • În tinerețe, a avut drept modele personajele ofițerilor de inteligență, care apăreau pe ecranele sovietice, jucate de actori precum Viaceslav Tihonov și Gheorghi Jjionov.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI