Câți copii are, de fapt, Vladimir Putin. Care este vârsta lui reală

Câți copii are, de fapt, Vladimir Putin. Care este vârsta lui reală
Câți copii are, de fapt, Vladimir Putin. Care este vârsta lui reală

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Ludmila Putina, de care a divorțat în 2013, și cu care are două fete. Presa rusă a dezvăluit recent că liderul de la Kremlin mai are și gemeni.

Câți copii are Vladimir Putin

Vladmir Putin (67 de ani) a fost căsătorit cu Ludmila Putina, din anul 1983, de care a divorțat în 2013. Cei doi au împreună două fiice: Ekaterina (născută în 1985 în Germania) și Maria (născută în 1986, tot în Germania). Soția sa a studiat filologia la Universitatea din St. Petersburg. După terminarea studiilor, a lucrat ca stewardesă la Kaliningrad și apoi ca profesoară de limbi străine, vorbint curent limbile germană, franceză și spaniolă.

Recent, presa din Rusia a publicat pe surse știrea că Putin a devenit tatăl unor băieți gemeni. Conform jurnaliștilor ruși, fosta gimnastă Alina Kabaeva este mama copiilor.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost internată atunci într-un salon VIP al spitalului din Moscova aflat la etajul 4 al unității medicale. Întreg etajul a fost evacuat și pacientele mutate în alte încăperi. Fosta gimnastă a fost sub pază strictă și a avut parte de mâncare comandată de la restaurante de elită.

  • Numele celor mici ori alte detalii despre nașterea acestora sunt păstrate strict secrete.

Amănunte despre copilăria șefului rus

  • Mama lui era muncitoare la o fabrică, iar tatăl a servit ca militar în marina sovietică, într-o unitate submarină, în cursul anilor 1930.
  • Doi frați mai mari s-au născut în mijlocul anilor 1930. Unul dintre ei a decedat la câteva luni după naștere, iar al doilea a murit de difterie în timpul asediului Leningradului.
  • A început să se dedice sportului în clasa a șasea, în special artelor marțiale sambo și judo.
  • În tinerețe, a avut drept modele personajele ofițerilor de inteligență, care apăreau pe ecranele sovietice, jucate de actori precum Viaceslav Tihonov și Gheorghi Jjionov.
Urmăriți Playtech.ro și pe