12 mai 2020 | 18:43

Cine este, de fapt, iubita lui Vladimir Putin. Relația a început când ea avea 16 ani

Monden
Cine este, de fapt, iubita lui Vladimir Putin. Relația a început când ea avea 16 ani
Cine este, de fapt, iubita lui Vladimir Putin. Relația a început când ea avea 16 ani

De cîteva zile presa internațională vorbește despre faptul că Alina Kabaeva, acutuala iubită a lui Vladimir Putin, ar fi născut gemeni, conform unor rapoarte ale unei clinici VIP din Moscova. Alina Kabaeva a închiriat tot un etaj de spital pentru ea când a născut luna trecută, spun zvonurile.

Cine este, de fapt, iubita lui Vladimir Putin

Ex-gimnasta Alina Kabaeva, în vârstă de 36 de ani, ar fi născut doi băieți într-o clinică VIP din Moscova luna trecută, cu întregul etaj al patrulea rezervat pentru ea. Kremlinul nu discută niciodată despre viața privată a președintelui și mass-media statului din Rusia urmează ascultător, dar au existat mai multe articole șterse rapid care anunțau nașterea. Un ziar major Moskovsky Komsomolets a purtat povestea pe site-ul său doar pentru a șterge brusc toate mențiunile. a revendicărilor, inclusiv din memoria cache de pe internet. Raportul spune că întregul centru de cercetare pentru obstetrică, ginecologie și perinatologie din Kulakov a fost eliberat la începutul acestei luni. Sergei Kanev, jurnalist de investigație apropiat serviciilor de informații ruse, a raportat că Kabaeva a născut prin cezariană doi băieți gemeni.

În ciuda zvonurilor că Alina Kabaeva este prima doamnă secretă a Rusiei și că este foarte aproape de Putin, de mai bine de un deceniu, ea a avut rareori apariții publice. Nu a fost văzută în public încă din octombrie anul trecut, când și-a apărat teza de doctorat în formarea copiilor preșcolari în gimnastică ritmică. În ultimii ani, Kabaeva a negat în mod repetat că are copii, dar acest lucru nu a oprit șoaptele la Moscova că are o familie ascunsă cu Putin.

Cine este, de fapt, iubita lui Vladimir Putin. Relația a început când ea avea 16 ani

Cine este, de fapt, iubita lui Vladimir Putin. Relația a început când ea avea 16 ani

Alina Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din istorie, dar datorită relației romantice cu președintele rus Vladimir Putin, a devenit și mai cunoscută. Deși relația nu a fost confirmată oficial, ea și-a tachinat fanii arătând ceea ce pare a fi o verigheta.

Născută în 1983 în Uzbekistan, apoi parte a Uniunii Sovietice, a crescut într-o familie sportivă, tatăl ei fiind un fotbalist profesionist, însă, de la vârsta de trei ani, Kabaeva și-a început propria carieră sportivă în gimnastica ritmică, devenind o stea în ascensiune în adolescență. Curând a început să câștige pentru Rusia în competiții internaționale, câștigând aur la Jocurile de la Atena din 2004 și bronzul de la 2000 la Sydney. Aspectul ei bun și poziția puternică în societatea rusă au văzut-o pe Alina Kabaeva apărând pe coperta Vogue Russia.

Relația a început când ea avea 16 ani

Kremlinul a refuzat constant că câștigătoarea medaliei de aur olimpice este prima sa doamnă secretă, însă speculațiile despre fostul parlamentar loialist au persistat, inclusiv susțin că au copii împreună. Kabaeva,care nu a fost legată de niciun alt pretendent timp de un deceniu, în ciuda faptului că a fost văzută ca una dintre cele mai eligibile femei din Rusia, este, de asemenea, încântătoare de-a lungul vieții sale amoroase. Ea conduce acum o mare companie de media pro-Kremlin.

Kabeava a fost legat pentru prima oară de Putin în 2008, când a fost raportat acest lucru de un ziar din Moscova condus de magnatul presei și fostul spion KGB Alexander Lebedev. Putin a divorțat de soția sa Lyudmila în 2013 dar refuză să vorbească despre viața sa privată. Kabaeva este supranumită „prima amantă a Rusiei”, dar a negat că este partenera președintelui rus, dar cu toate astea nu au încetat zvonurile că perechea este logodită, căsătorită și chiar au o familie secretă împreună.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro