Amalia Năstase a slăbit, după ce a fost criticată în public de Dana Budeanu: ”Nu trebuie să faci ce spune ea!”

Amalia Năstase a slăbit, după ce a fost criticată în public de Dana Budeanu: ”Nu trebuie să faci ce spune ea!”
Amalia Năstase a slăbit, după ce a fost criticată în public de Dana Budeanu: ”Nu trebuie să faci ce spune ea!”

Amalia Năstase a fost prezentă în emisiunea Adelei Popescu, la ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Aceasta s-a afișat cu noul look, fiind apreciată penru modul în care arată acum. Mai mult decât, Amalia Năstase a făcut și o dezvăluire legată de nimeni alta decât Dana Budeanu.

Amalia Năstase a slăbit, după ce a fost criticată în public de Dana Budeanu

Amalia Năstase a vorbit despre ceea ce a motivat-o să slăbească, sau, mai bine zis, cine a motivat-o. Se pare că e vorba despre nimeni alta decât stilista Dana Budeanu, cunoscută îndeosebi pentru criticile pe care le face la adresa vedetelor, dar nu numai. Așadar, o critică de-a Danei a fost un impuls motivațional pentru Amalia Năstase.

”Dana Budeanu m-a făcut să slăbesc. Ea mi-a zis de la obraz, pe Instagram: Mai ții minte cum erai când arătai bine? Nu trebuie neapărat să faci ce zice Dana Budeanu. Îmi e prietenă foarte bună. Ea m-a mobilizat.”, a povestit Amalia Năstase în emisiunea Vorbește Lumea.

Adela Popescu a ținut să-i dea imediat replica Amaliei Năstase, tot în cadrul aceleiași emisiuni.

”Deci ea când mă critică, de fapt ține la mine?”, a fost reacția Adelei Popescu atunci când a auzit explicația Amaliei Năstase.

Dana Budeanu o felicită pe Mihaela Rădulescu

Dana Budeanu prezintă emisiunea ”Verdict” pe canalul său de YouTube. Aceasta a ținut, mai nou, să analizeze și  unul dintre cele mai discutate cupluri, și anume, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Dana Budeanu a ținut să precizeze că stilul lor este unul pe placul său și că ea nu ar fi putut să fie așa ca ei, niște oameni cu aventura și adrenalina în sânge.

”Doamna Mihaela Rădulescu, Mihaela și Felix. Sunt bine rău. Ăștia se potrivesc. Eu nu sunt pe genul pe extrem. Ei sunt d-aștia care astăzi pleacă cu motocicleta, aterizează nu știu unde, iau elicopterul, după care se aruncă în cascadă, după care ies din cascadă și ăla cu parașuta o și și pe ea de pe munte și aterizează pe nu știu ce deal și de acolo ne rostogolim și nu contează. Luăm nu știu ce camion și trecem prin noroaie și ne trezim și se termină ziua și mă sinucid. Eu personal m-aș sinucide. Ei se potrivesc foarte bine pentru că sunt pe chestia asta cu sportul”, a declarat Dana Budeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI