Ce spune Dana Budeanu despre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. ”Eu m-aș sinucide!”

Ce spune Dana Budeanu despre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. ”Eu m-aș sinucide!”
Ce spune Dana Budeanu despre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. ”Eu m-aș sinucide!”

Dana Budeanu i-a luat în colimator și pe Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în emisiunea sa de pe canalul de YouTube, numită ”Verdict”. Reacția stilistei e de milioane. Iată ce comentarii a făcut la adresa celor doi!

Ce spune Dana Budeanu despre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Dana Budeanu a analizat unul dintre cele mai discutate cupluri, și anume, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Aceasta a ținut să precizeze că stilul lor este unul pe placul său și că ea nu ar fi putut să fie așa ca ei, niște oameni cu aventura și adrenalina în sânge.

”Doamna Mihaela Rădulescu, Mihaela și Felix. Sunt bine rău. Ăștia se potrivesc. Eu nu sunt pe genul pe extrem. Ei sunt d-aștia care astăzi pleacă cu motocicleta, aterizează nu știu unde, iau elicopterul, după care se aruncă în cascadă, după care ies din cascadă și ăla cu parașuta o și și pe ea de pe munte și aterizează pe nu știu ce deal și de acolo ne rostogolim și nu contează. Luăm nu știu ce camion și trecem prin noroaie și ne trezim și se termină ziua și mă sinucid. Eu personal m-aș sinucide. Ei se potrivesc foarte bine pentru că sunt pe chestia asta cu sportul”, a declarat vedeta în emisiunea sa, moment pe care Mihaela Rădulescu l-a postat pe contul personal de Instagram.

Dana Budeanu, comentariu la nivel stilistic

Dana Budeanu a ținut să comenteze cuplul Mihaela Rădulescu – Felix Baumgartner și la nivel stilistic. Și i-a plăcut ce a văzut.

Ei, na, că așa e viața, că viața ți-l dă pe unul care le face pe toate în lanț, de dimineață până seara non-stop. Se potrivesc și ca stil, mie îmi plac cuplurile care sunt frumoase împreună”, a declarat Dana Budeanu despre Mihaela Rădulescu.

Dana Budeanu vrea să doneze banii câștigați din YouTube

Dana Budeanu a vorbit într-o emisiune anterioară despre planurile sale în ce privește banii câștigați din vizualizările de pe YouTube. Vedeta vrea să-i doneze.

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI