Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele. Cât de mult s-a îngrășat după ce a slăbit 30 de kg

Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele. Cât de mult s-a îngrășat după ce a slăbit 30 de kg
Cum arată Amalia Năstase

În trecut, Amalia Năstase reușea să ajungă la o siluetă de invidiat după ce topea cele 30 de kilograme pe care le avea în plus. Cu toate acestea, vedeta a fost nevoită să traverseze o perioadă plină de probleme și schimbări, astfel că stresul și-a spus cuvântul în privința trupului său.

Amalia Năstase, despre lupta dusă cu kilogramele în plus

Amalia Năstase a recunoscut că a avut parte de numeroase probleme în ultima perioadă, astfel că a fost nevoită să găsească soluții cât se poate de repede. Vedeta nu a mai fost atentă la ce mănâncă, așa că s-a îngrășat 15 kilograme. Totuși, ea își dorește să revină cât mai repede la silueta ei!

„Medicina funcțională te ajută să înțelegi de ce organismul tău îți cere dulciuri după ce ai mâncat o salată la prânz. Asta mi se întâmplă mie. Se numește rezistența la insulină, este o nenorocită care se ține de oameni.

Această medicină te ajută să mănânci fără să te frustrezi, să îți dai seama ce îți lipsește. Organismul nu o dezvoltă degeaba, ci pentru că a fost declanșată. Am luat 15 kilograme față de când am slăbit 30, au trecut 3 ani.

Este vorba de perioada prin care am trecut, Alessia a plecat la facultate. Lucrurile aduc blocaje. Am zis că mai bine rezolv problemele și mănânc, iar binele ăla s-a transformat în 7 luni.

Am zis să pun punct. Norocul meu este că am un bărbat acasă care mă iubește enorm și mi-a zis că eu sunt cea mai frumoasă.

Eu nu fac teroare în casă când mănânc diferit. Ideea este ce urmează mai departe, după ce slăbesc.”, a povestit ea, la Vorbește lumea.

„Nu m-am simțit vinovată pentru că am mâncat prostii”

De asemenea, Amalia Năstase a mărturisit de unde a pornit totul, explicând că nu se simțea vinovată în momentele în care mânca dulciuri. Vedeta era conștientă că poate să slăbească, astfel că a preferat să rezolve toate problemele înainte de a recurge la o schimbare în privința stilului de viață.

„Mă trezeam de dimineață și mă întrebam ce mănânc bun. Începeam cu eclere. În timp ce rezolvi lucruri, trebuie să ai o compensare. Nu m-am simțit vinovată pentru că am mâncat prostii.

M-am gândit că o să slăbesc, știam că pot. Vreau să merg mai departe, postez tot ce fac. O să slăbesc 15 kilograme. Am mâncat 3 ouă și 3 felii de bacon, mănânc bine.

Mai târziu o să mănânc un burger de pui cu avocado și salată, fără pâine, în loc de pâine pun salată. Aseară am mâncat legume cu sos de cocos, noodles din legume. O minune. Nu, nu le fac eu, le primesc acasă.

Mi-am pus în cap să nu mai văd ce mâncam. Alcoolul are zahăr, dar nu îmi mai trebuie nimic, nu am voie vin. Cafea beau, altfel leșin. Îmi lipsesc fructele, dar o să le regăsesc.”, a mai zis ea.

Amalia Năstase a specificat că se bucură de un partener care o consideră cea mai frumoasă, indiferent de kilogramele în plus sau în minus. Aceasta a format timp de mulți ani un cuplu cu Ilie Năstase, alături de care are două fiice. Ulterior, după separare, ea și-a refăcut viața cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri. Cei doi se bucură de un fiu pe nume Toma.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI