Cu ce se ocupă Amalia Năstase, de fapt. Cum ajută părinții din România: ”Lumea nu știe”

Cu ce se ocupă Amalia Năstase, de fapt. Cum ajută părinții din România: ”Lumea nu știe”
Cum ajuta Amalia Nastase parintii din Romania

Amalia Năstase a vorbit azi într-un material marca Neatza cu Răzvan și Dani. Ea a spus cum îi ajută pe mulți dintre părinții din România, printr-o fundație al cărei președinte este.

Cu ce se ocupă Amalia Năstase, de fapt

Amalia Năstase este președintele fundației Ronald Mcdonald, care de 23 de ani a ajutat mii de părinți aveau copiii internați în spital și nu aveau un loc unde să stea până la externarea copiilor. Astfel, Casa Ronald Mcdonald, a fundației Ronald Mcdonald, al cărei președinte este Amalia Năstase, a spus cum le vine în ajutorul părinților și cum pot accesa ei această Casă de ajutor.

”Ronald Mcdonald este o fundatie de utilitate publică, noi în Romania avem două Case, una în București, una în Timișoara, avem încă una în construcție la Iași. Suntem de 23 de ani în Romania, deși lumea nu știe. Noi am avut 22.000 de părinți care au venit la noi să stea cat timp copiii lor sunt în spital.

Este un loc foarte frumos, sunt foarte mulți părinți care spun că niciodată nu au stat într-un loc mai frumos. La noi ajung parinții la recomandarea medicilor la care sunt internați copiii. Oamenii pot dona la 8845, 2 euro, cu cuvântul ”familie”. Casa de la Iași este facută din astfel de donații. Noi le oferim și masă părinților care stau aici”, a zis azi Amalia Năstase la Neatza cu Răzvan și Dani.

Amalia Năstase, despre cum și-a câștigat primii bani

Amalia Năstase este și una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, însă puțini sunt cei care știu din ce a câștigat primii săi bani.

Recent, aceasta a vorbit despre primul ei loc de muncă și a dat detalii despre câteva dintre cele mai neplăcute experiențe pe care le-a trăit pe plan profesional până la vârsta de 45 de ani.

„Am zis să fac part-time job. Când am ajuns acolo mi s-a spus să trimit un fax. Am zis, poftim? În ce sens să îl trimit, să îl duc undeva? Nu, să îl trimiți. A, zic, păi eu nu știu să trimit un fax.”, a povestit Amalia Năstase în emisiunea Showblitz de la Antena 3.

Amalia Năstase a mai spus și că și-a câștigat primii bani în adolescență, atunci când dădea meditații de limba engleză unor copii.

„Făceam engleza cu nişte copii la grădiniţă. Aveam vreo 18 ani, nu mai ştiu, 16. După aceea tot pe 18 ani am făcut sampling cu ţigări. Ăsta a fost cel mai bănos de la vremea aceea şi apoi m-am angajat la o companie de asigurări”, a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.