11 sept. 2023 | 19:50

Amalia Bellantoni e profesoară la Belciugatele cu 5,2 la examen! Părinții au făcut grevă, ea a sunat la 112: „Sunt agresată”

Diverse
Amalia Bellantoni e profesoară la Belciugatele cu 5,2 la examen! Părinții au făcut grevă, ea a sunat la 112:
”Aici nu avem o ordine!” - Amalia Bellantoni

Oficial, astăzi a început noul an școlar 2023-2024, dar  se pare că a început cu stângul pentru Amalia Bellantoni, care din antreprenor, a devenit profesor la o școală din Belciugatele.

Amalia Bellantoni de la ”Chefi la Cuțite”

În 2019, în plină pandemie, publicul român făcea cunoștință cu o fostă stewardesă Amalia Bellantoni în platoul de la ”Chefi la Cuțite”. Aceasta lua decizia de a se întoarce în România, după ce ani buni avea să locuiască în sudul Italiei, mai exact în celebra regiune Sicilia.

Vezi și: Cine este Amalia Bellantoni, noua vedetă din Antene. Meseria pe care a avut-o înainte să ajungă la TV

Cu mult timp înainte de a pleca din România, Amalia Bellantoni avea să devină absolentă al colegiului ”Școala Centrală”, ulterior abslvond și cursuruoe universitare din cadrul Facultății de Limbi Străine a Universității București, iar în perioada studenției a activat ca profesor suplinitor de limba franceză și germană.

Amalia Bellantoni e profesoară la Belciugatele cu 5,2 la examen! Părinții au făcut grevă, ea a sunat la 112: "Sunt agresată"

Amalia Bellantoni, de la stewardesă la antreprenor, azi profesor

Conform CV-ului său, este și traducător juridic legalizat și licențiat în cel puțin 6 limbi străine, germană, franceză, italiană, portugheză și engleză. Dar, până la statutul actual de profesor, Amalia Bellantoni a trecut prin meseria de stewardesă în cadrul a două companii aeriene importante, Tarom și Alitalia.

Este perioada în care avea să-și cunoască și viitorul soț, Domenico Bellantoni, iar astăzi au o familie frumoasă cu doi copii.

”Familia noastră este mare, căci evident mergem pe principiul La Grande Famiglia. Soţul are 6 fraţi şi mulţi alţi nepoți şi veri care sunt prezenți non stop în viaţa noastră la București.

Legat de familia noastră restrânsă.. mi–am dorit foarte mult un băiețel care să semene cu soţul meu și rezultatul a fost cel dorit: un băiețel cu părul creţ, cu ochii verzi, cu gropiţă, cu aceeași fața ca și tatăl lui și care, iată, a venit pe lume și se numește, evident, tot Domenico ca şi tati, deși soţul vroia să îi punem numele bunicului ca şi tradiție siciliană.

(..)Celălalt fiu de doar 6 anișori este imaginea mea în oglinda, însă are caracterul tatălui său: este tăcut, ascultă pe toată lumea,  dar îţi trântește concluzia la sfârșitul discuției” , declara Amalia Bellantoni pentru femeide10.

Vezi și: Dosar penal pentru o fostă vedetă Antena 1. Ce acuzații grave îi aduce victima ei

Dar visul de a deveni pilot avea să se oprească, blonda devenind antreprenor și proprietara unui restaurant în Capitală.

Perioada pandemiei și aparițiile pe micul ecran

Revenită în România în perioada pandemiei, Amalia Bellantoni a reușit, relativ repede, să rămână în atenția publicului român, chiar și după prezența sa la ”Chefi la Cuțite”, multe din interpelările sale fiind controversate și pline de acuzații dure la adresa multor politicieni.

Cât despre afacarea de familie pe care o deține, Amalai Bellantoni spuunea:

”Soțul meu e sicilian, iar restaurantul nostru are mâncare exclusiv italiană, cu accente siciliene. El este bucătarul, este chef, este Ambasador al Siciliei în lume pentru felul în care gătește. De altfel, cred că asta este și problema, că lumea știe că noi gătim exclusuiv cu produse italienești”

Amalia Bellantoni azi la catedra de profesor

Deși nimeni nu se aștepta la asta, blonda a decis să-și încerce veleitățile de profesor, deja exersate pe vremea studenției, dând examen de a intra în sistemul de învățământ preuniversitar din România.

Conform datelor de la Inspectoratul Școlar Județean, la examen Amalia Bellantoni ar fi luat nota 5,2 la titularizare, iar prima zi de școală i-a adus și mari surprize din partea părinților din Belciugatele, localitatea unde a decis să predea.

Vezi și: Concurenta de la Chefi la cuțite, chinuită de autoritățile din România. A dezvăluit prin ce momente dificile a trecut

De altfel a fost și un scandal pe această temă, iar părinții copiilor au contestat decizia de a o aduce pe Amalia Bellantoni în școala din localitate.

Dar, așa cum și-a obișnuit auditoriul, blonda nu a ratat nici această ocazie prezentându-și situația la România TV, unde de altfel a maia vut și alte apariții amendate chiar de CNA:

”Deci această mișcare este făcută împreună cu acest domn care incită lumea, s-au dat semnături… Sunt persoane care, din nefericire, au trăit o viață întreagă sub comunism….

Vă dați seama dacă este posibil ca și părinte să faci o astfel de atmosferă și dacă e posibil ca și polițiștii, șefi de secție, de post, într-o localitate să facă astfel de acțiuni.

Uitați ce animozități se creează din cauza neputinței domnului șef de post! După cum observați, domnul șef de post a plecat! Aici nu avem o ordine! Dacă se iscă un scandal, noi suntem practic fiecare cu ce poate!”, a explicat Bellantoni pentru Romania TV.

De altfel, aceasta avea să sune la 112 reclamând faptul că ar fi fost agresată de părinți, în realitate lucrurile stând cu totul altfel.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Cea mai ieftină capitală din Europa pentru doritorii de vacanțe scurte și cu buget redus. Mâncarea costă mai puțin de 3 euro
EVZ.ro
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Digisport.ro
Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino
Adevarul
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Cel mai mare pericol pentru șoferi. Nimeni nu s-a gândit la asta
EVZ.ro
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews
Anunț pentru românii ce folosesc numerar. Băncile au pus LIMITĂ
Capital.ro
Metoda naturistă a unui fermier prin care a scăpat de coropișnițele din grădină: "Se pune la fiecare plantă"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
GREEN NEWS a plantat pentru viitor. Acțiune de plantare a sute de copaci în zona Lunca Cetății din București
Mediaflux
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro