Dosar penal pentru o fostă vedetă Antena 1. Ce acuzații grave îi aduce victima ei

Dosar penal pentru o fostă vedetă Antena 1. Ce acuzații grave îi aduce victima ei
Dosar penal pentru o fostă vedeta Antena 1. Ce acuzatii grave ii aduce victima ei

Scandal de proporții în mass-media, după ce una dintre cele mai controversate vedete de la Antena 1 s-a ales cu dosar penal. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite ar fi fost acuzată de faptul că l-ar fi agresat fizic pe unul din vecinii săi din Capitală. Cum s-ar fi petrecut lucrurile și ce spun autoritățile.

Amalia Bellantoni, acuzată că și-ar fi agresat fizic un vecin

Update ora 23:17

În cadrul emisiunii Punctul Culminant de la România TV, Amalia Bellantoni i-a explicat jurnalistului Victor Ciutacu circumstanțele în care a fost sancționată de poliţie şi motivul pentru care i-a fost deschis un nou dosar penal.

„Dosarele curg, alea cu șină, pentru că în România curg dosarele făcute pentru că nu mai avem niciun drept. Nu mai avem dreptul la libera exprimare.

Eu a trebuit să închid aproape toate activitățile, însă ce am făcut în timpul pandemiei a fost să ne reorganizăm și acum avem o fermă adevărata. Furca aceasta este un gablonț, lumea nu înțelege că este de plastic, este un simbol.

Cei de la MAI, care poartă această haină milițienească, vin și te iau de braț și te aruncă. Am fost amenințată si mi s-a pus în vedere, de către informatori ai serviciilor, care mi-au spus ca notorietatea mea va dispărea în 5 minute.

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite susține că ar fi fost amenințată de către oamenii legii.

Mi s-a spus să am grijă cu afacerile mele, dar care afaceri, ca eu mai fac doar gâlceavă, ce afaceri? Dar când niște nesimțiți vin în mijlocul nostru și îți fac semne obscene, cred că s-a depășit o limită.

Nu este o armă, este un element al muncii mele. Daca dânșii doresc să instrumenteze un astfel de dosar, treaba lor. Când a venit domnul cu cămașa albă, eram afară din Piața Victoriei, iar el a spus că pe teritoriul lui nu se trece, deși îi spusesem că am fost la Obor și mi-am luat furca.

Nu știu ce deranjați sunt ei de acest simbol al țăranului, care țăranii sustin economia, pentru ca altfel ei ne-ar da sa mâncăm gândaci.”, a spus Amalia Bellantoni, în exclusivitate la România TV.

Știre inițială

În ziua de luni, 3 octombrie, autoritățile din București au deschis dosar penal pe numele Amaliei Bellantoni, vedeta TV ce s-a făcut remarcată la emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1. Controversata blondină a fost acuzată de violență fizică de către unul dintre vecinii săi.

Mai exact, la orele 10:00 ale dimineții, un bărbat a sunat la 112, contactându-i pe agenții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București Secția 8, pentru a declara faptul că ar fi avut parte de un conflict aprins cu una dintre vecinele sale.

Conform declarațiilor individului, în curtea imobilului său din Sectorul 2, acesta ar fi fost agresat fizic de către Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, vedeta dându-i o palmă în zona capului.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat persoana care a reclamat incidentul, aceasta indicând autoturismul în care se afla persoana care ar fi agresat-o, aflat în apropiere.

Autoturismul a fost oprit, la scurt timp, iar polițiștii au procedat la efectuarea primelor verificări cu privire la fapta sesizată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 2.”, se arată în comunicatul oficial al Poliției.

„Nu este adevărat, nu am fost implicată în nicio speță!”

Amalia Bellantoni a fost interceptată în trafic de către oamenii legii, după incidentul produs cu vecinul care a acuzat-o de agresiune fizică. Reacția vedetei, după ce ar fi refuzat să coopereze cu polițiștii.

„A.B: Stimate domnule polițist, eu sunt în mașină și mă îndrept în calea mea. Am treabă, nu cred că am făcut ceva, în ceea ce privește partea rutieră, astfel încât dumneavoastră să mă obligați să trag pe dreapta.

Polițist: Nu trebuie să încălcați regimul rutier ca să va trag pe partea dreaptă. Sunteți implicată într-o speță..

A.B: Nu este adevărat, nu am fost implicată în nicio speță. Acest domn este o persoană care sună la 112 de foarte multe ori. Sunt la semaforul verde și încurc circulația.

Polițist: Vă rog să trageți pe partea dreaptă.

A.B: Păi în ce calitate? Nu am făcut nimic. Sun la 112.

Polițist: Dacă în momentul de față nu vă puneți în mișcare, vă iau și permisul de conducere.

A.B: Îmi luați permisul de conducere?”, ar fi fost discuția dintre vedetă și polițiști, potrivit celor de la ziare.com.