Alina Vidican, momente decisive în 2020. Fosta soție a lui Cristi Borcea, proces complicat

Alina Vidican, momente decisive în 2020. Fosta soție a lui Cristi Borcea, proces complicat
Alina VIdican, momente grele în America

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea are de înfruntat un început de an mai dificil. O vor aștepta clipe grele pe frumoasa blondă, chiar în ziua de Bobotează. Care este motivul?

Început de an greu pentru Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea

Începutul de an nu vine pentru toată lumea cu petreceri și distracții. Este și cazul Alinei Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, care este nevoită să treacă printr-un proces dificil, chiar în ziua de Bobotează, pe 6 ianuarie. Frumoasa blondă care s-a stabilit deja de ceva timp în Statele Unite ale Americii este nevoită să se înfățișeze în fața judecătorilor, acesta fiind ultimul termen al procesului pe care îl are cu Poliția Americană. Fosta soție a lui Cristi Borcea va fi nevoită să își demonstreze nevinovăția în fața magistrațiolor americani, în caz contrar riscând, pe lângă o amendă usturătoare și cheltuieli de judecată, sancțiuni cât se poate de serioase din partea autorităților, transmite wowbiz.ro.
După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican a decis că e momentul să treacă peste traumele trăite în România la bordul unei mașini de calibru. Așa că și-a luat un Porsche în toată splendoarea, mașina cu pricina fiind folosită timp de doi ani și preț de câteva amezi pentru viteză. Însă preerințele sale s-au schimbat repede, așa că și-a cumpărat un Ferrari, mașină al cărei cost ar depăși 200.000 de dolari, potrivit aceleiași surse.
Alina Vidican și-a condus mașina într-un mod în care ar fi pus în pericol pe ceilalți participanți la trafic. Ea trebuie să dea acum socoteală în fața magistraților de peste Ocean, pentru a-și susține nevinovăția.

Cristi Borcea și Alina Vidican s-au căsătorit în urmă cu opt ani, la Primăria Voluntari, fiind cununați de Luminița și Gigi Becali.

Cristi Borcea si Alina Vidican s-au casatorit religios, duminica 28 August 2012, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera.
Cristi Borcea și Alina Vidican s-au căsătorit religios, duminică 28 August 2012, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera.

Din mariajul celor doi au rezultat doi copii. Borcea a divorțat ulterior de Alina Vidican în noiembrie 2016, iar separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, unde fostul acționar al câinilor roșii a fost încarcerat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI