Cum a fentat Cristi Borcea moartea. El și soția lui, victimele unei mâini criminale? Moment critic în viața fostului șef de la Dinamo

Cristi Borcea a fentat moartea în 2011 Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Un anunț șocant legat de Cristi Borcea, fostul acționar al Dinamo venea în anul 2011, când acesta își anunța răspicat retragerea, pe motiv că are probleme grave de sănătate.

Cristi Borcea a fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani. Care a fost motivul?

În martie 2011, un anunț șoc zguduia lumea fotbalului și nu numai. Cristi Borcea, care era pe vremea aceea Mihaela Borcea treceau prin clipe de nedescris. Acționarul de atunci e la echipa de fotbal Dinamo anunța atunci că dorește să se retragă din fotbal, dar și din viața publică întrucât medicii îi descoperiseră atunci o cantitate însemnată de mercură în organism, potrivit dcnews.ro. Bărbatul trecuse atunci alături de soția sa, Mihaela, plin clipe cumplite întrucât anunțurile medicilor erau cât se poate de catastrofale. Vestea a venit ca un răcnet pentru toată lumea!

„Mi-au zis doctorii că dacă mercurul ajunge la creier, nu mai e nimic de făcut. Sunt un om mort! De asta, vreau să mă retrag. Am copii de crescut! Vreau să mă retrag, și din fotbal, și din viața socială. Nu îmi mai trebuie nimic! Vrea să fiu alături de copiii mei şi de soţia mea, cât mai pot…”, spunea la vremea respectivă Cristi Borcea.

Doctorii îi găsiseră atunci o cantitae extrem de mare, ba chiar mai mare cu de 5,6 ori mai mari decât normalul! Dar chiar și așa, se pare că doza nu i-a fost fatală lui Cristi Borcea, care a trăit în continuare suficient cât să intre în spatele gratiilor. Totuși, el a trăit, cu siguranță, cea mai cumplită spaimă a vieții sale din toate câte există.

Ulterior, se despărțise de soția sa, cu care trecuse prin aceste momente crâncene în care au fost amandoi la un pas de moarte. A urmat apoi mariajul cu Alina Vidican, în urma căruia au rezultat doi copii.

Alina Vidican și Cristi Borcea, forografie de la nunta lor.
Alina Vidican și Cristi Borcea, forografie de la nunta lor.

Cristi Borcea și Alina Vidican s-au căsătorit în urmă cu opt ani, la Primăria Voluntari, fiind cununați de Luminița și Gigi Becali.

Borcea nu s-a lăsat impresionat de moarte

În același an în care Cristi Borcea a fentat moartea, acesta  s-a despărțit de soția lui Mihaela și s-a recăsătorit în scurt timp cu amanta sa, Alina Vidican. Se pare că moarte nu l-a speriat atât de tare de moarte, cu atât mai mult cu cât starea s-a de sănătate se îmbunătățise considerabil.

Însă nici cu cea de-a doua soție, nu a fost un mariaj de lungă durată. Borcea a divorțat de Alina Vidican în noiembrie 2016, iar separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, unde fostul acționar al câinilor roșii a fost încarcerat.

Greu de crezut, poate, dar, Cristi Borcea s-a mai căsătorit cu o a treia persoană, Valentina Pelinel, un fost manechin și una din cele mai frumoase femei din România. Actualmente cei doi se află împreună și și-au format deja o familie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea.
Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Cristian Borcea a fost eliberat la începutul lunii noiembrie, a acestui an, după ce a ispăşit nouă luni de închisoare, pedeapsă rezultată în urma contopirii din dosarul privind retrocedarea plajelor şi dosarul transferurilor. Hotărârea eliberării din penitenciar a fost luată de magistraţii Tribunalului Ilfov.

Cristi Borcea a ieșit de după gratii și acum trăiește bine merci cu actuala soție și cei trei copii pe care îi are cu aceasta: două fete gemene și încă un băiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI