Alina Vidican, mari probleme în America. Fosta soţie a lui Cristi Borcea se află în plin proces cu autorităţile americane

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, are mari probleme cu autoritățile americane

Din păcate, se pare că Alina Vidica îi calcă pe urme fostului soț. Fosta parteneră a lui Cristi Borcea are și ea probleme cu autoritățile. Ce se întâmplă în America și ce a făcut mama copiilor lui Borcea pentru a se afla în vizorul poliției americane?

Alina Vidican, probleme cu autoritățile americane

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, trebuie să impresioneze autoritățile americane. Aceasta trece prin câteva clipe dificile în Statele Unite ale Americii din cauza problemelor pe care le are după ce a condus…sportiv. Mai exact, Alina Vidican trebuie să facă orice îi stă în putință pentru a le demonstra magistraților faptul că mașina pe care o deține nu a fost condusă într-un mod în care să-i le pus viața în pericol pe ceilalți șoferi.

Cea mai recentă amendă pe care a plătit-o a fost de 280 de lei, tot din cauza cailor putere a vehiculului marca Ferrari pe care o deține de care s-a bucurat din plin. Din păcate, de curând a ieșit în vizorul polițiștilor din Florida din cauza modului agresiv de a șofa, motiv pentru care s-a mai ales cu 160 de dolari scoși din buzunare.

Alina Vidican, probleme mari cu autoritățile americane
Alina Vidican, probleme mari cu autoritățile americane

Cum e viața blondinei din America?

“Alina merge aproape zilnic la malul oceanului, alături de copii ei. Stă pe plajă, se joacă cu micuții, pare că, în sfârșit, a scăpat de depresia de după divorț. Se simte bine, e fericită acolo și nimic nu pare să îi mai umbrească bucuria de a fi alături de micuți. Se ocupă, evident, și de afacere, știe că este cea mai bună variantă de a face bani, nu se mai bazează foarte mult pe ajutorul pe care fostul ei soț I l-a tot dat. Oricum, e liniștită, știe că dacă are nevoie, poate apela la el, mai ales că Borcea își iubește la nebunie copii”
O sursă din anturajul Alinei Vidican (Sursa:wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI