Alina Vidican, mână largă la nunta cu milionarul ei. E ireal câte sute de dolari a costat un singur meniu

Alina Vidican, mână largă la nunta cu milionarul ei. E ireal câte sute de dolari a costat un singur meniu
Alina Vidican, mână largă la nunta cu milionarul ei.

Ieri a fost o zi foarte importantă pentru Alina Vidican și milionarul brazilian, Claude Senhoreti, cei doi unindu-și destinele. Dar câți bani au scos din buzunar pentru meniul de nuntă. Sumele sunt extrem de piperate.

Alina Vidican, mână largă la nunta cu milionarul ei

Alina Vidican și pilotul de curse brazilian s-au căsătorit pe data de 26 august 2021. Anunțul nunții celor doi era făcut de ceva timp, astfel că pregătirile pentru marele eveniment au curs. Astfel, Alina Vidican, fostă Borceam a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă. Amintim că cei doi au o relație de patru ani.

Alina Vidican, actuală Senhoreti, și soțul ei, Claude, au organizat ieri un eveniment cu ștaif, la Miami. Au făcut pasul cel mare după patru ani de relație discretă. Iată câți bani a costat meniul lor de nuntă și în ce preparate a constat.

Ce preț a avut meniul și ce a conținut

Alina Vidican a fost întâmpinată, încă de la primele ore ale dimineții cu un buchet imens de flori, format din crini și trandafiri galbeni, dar și de un fir de floarea soarelui. Cei doi au făcut în continuare pregătirile de nuntă. Meniul lor de nuntă a fost unul piperat, mai ales că nunta a avut loc într-un local exclusivist din zona Floridei, mai exact, într-o clădire istorică, numită The Addison, în Boca Raton. Evenimentul a avut loc între orele 18:00 și 00:30, după cum regulile pandemice o impun, iar nunta a avut și un dress code, și anume, black tie.

Alina Vidican a ales să păstreze tradiția, astfel că nu i-a arătat dinainte rochia milionarului ei, întrucât, se știe, asta aduce ghinion. Revenind însă la meniu, el pornește de 12.279 de dolari pentru 50 de invitați, fapt care înseamnă că, la un calcul, meniul pentru o persoană pornește de la 246 de dolari!

Meniul a inclus, pesemne, atât delicatese din bucătăria italiană, americană, braziliană, dar nu au lipsit și tradiționalele noastre sarmale cu mămăliguță și smântână.

Evenimentul a avut o capacitate maximă de 300 de persoane, conform regulilor pandemice, având și o serie de facilități precum Zona de dressing a miresei, Zona de dressing a mirelui, ring de dans, podium, un pian, toast-uri cu șampanie etc.

Amintim că Alina Vidican, actuală Senhoreti, a mai fost căsătorită cu omul de afaceri român, Cristi Borcea. Cei doi au împreună doi copii. Dar și actualul ei soț, Claude Senhoreti, pilot de curse și om de afaceri, a mai fost căsătorit, el având doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.