Alina Vidican face bani mulți în SUA. Afacerile pe care le are fosta soție a lui Cristi Borcea

Alina Vidican face bani mulți în SUA. Afacerile pe care le are fosta soție a lui Cristi Borcea
In plus, primeste pensie alimentara

Alina Vidican s-a căsătorit recent cu iubitul ei, Claude. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au avut un evenimet plin de lux și opulență.

Alina Vidican, mai fericită ca niciodată

Fosta soție a lui Cristi Borcea o duce din ce în ce mai bine, mai ales în afaceri, unde face o mulțime de bani. Vedeta s-a mutat în America și s-a cunoscut pe brazilianul milionar Claude Senhoreti în 2019.

Cu toate că bărbatul era căsătorit, cei doi au avut o poveste de dragoste frumoasă, iar după ce Claude și-a rezolvat situația, a cerut- în căsătorie pe Alina Vidican în 2021.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă.”, declarat Claude Senhoreti.

Cei doi s-au căsătorit patru luni mai târziu, la o petrecere cu mare fast.

„Domnul și doamna Senhoreti. Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Te iubesc din toată inima, sufletul meu pereche, iubita mea, cea mai bună prietenă a mea.

Îți jur că nu te voi dezamăgi niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. TE IUBESC”, a scris Claude pe Instagram.

Câți bani face fosta soție a lui Borcea

Claude este pilot de curse și are o firmă prin care organizează evenimente de gen. În afacere este implicată și Alina Vidican.

Cei doi oferă în companie și servicii de închiriere a mașinilor de lux.

Ei oferă clienților modele precum Ferrari și Lamborghini, iar o plimbare cu o astfel de mașină poate costa chiar și 150 de dolari.

Alina Vidican avea anterior un restaurant la Miami, care îi fusese lăsat în grijă după divorțul de Cristi Borcea. Odată ce l-a cunoscut pe Claude, Alina a lăsat baltă resturantul, care are acum o nouă echipă de management.

Vedeta se ocupă momentan de familia ei și cei doi copii, dar și de compania pe care o deține cu soțul ei.

În plus, Alina primește lunar o sumă uriașă pentru a se întreține pe ea și cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Se pare că femeia primește în jur de 10.000 de euro în fiecare lună pentru creșterea celor doi copii. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI