Alina Vidican se mărită cu iubitul american! Cine este bărbatul plin de bani care o iubește

Alina Vidican se mărită cu iubitul american! Cine este bărbatul plin de bani care o iubește
Alina Vidican s-a logodit. Cine este, de fapt, milionarul american

Alina Vidican se pregătește de nuntă! Fosta doamnă Borcea și-a refăcut viața la patru ani de la divorț și este pregătită pentru o nouă etapă din viața ta. Iubitul său american a cerut-o în căsătorie, așa că blondina abia așteaptă să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Alina Vidican va îmbrăca din nou rochia de mireasă

Alina Vidican se iubește de câțiva ani cu un milionar american de origine braziliană, pe nume Claude Senhoreti. Clopote de nuntă o să bată în curând în showbiz! Blondina a fost cerută în căsătorie de alesul său. Chiar dacă divorțul de Cristi Borcea a venit ca un trăznet pentru toată lumea, iată că ea se pregătește și pentru momente mult mai frumoase în viața ei și o despărțire dureroasă nu a făcut-o să își piardă speranța în dragoste.

Alina Vidican și milionarul american locuiesc în Miami și au fost surprinși împreună la o cursă de mașini de curând, unde el a participat ca și pilot. Când a cerut-o în căsătorie, el le-a dat fanilor vestea purtând un tricou inscripționat cu numele viitoarei sale partenere, pe care o va chema Alina Senhoreti în curând.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă.”, a spus Claude Senhoreti, potrivit Click!.

Cine este bărbatul ce a cerut-o în căsătorie pe fosta doamnă Borcea

Alina Vidican și Claude Senhoreti deja au început să pună la punct planurile pentru evenimentul emoționant. Până acum, cei doi au fost extrem de discreți și și-au ținut relația departe de privirile curioșilor. Totuși, ei s-au cunoscut în momentul în care blondina a dorit să își achiziționeze un bolid de lux, iar omul ce urmează să îi devină partener de viață a fost imediat cucerit de ea.

După acest eveniment, fosta doamnă Borcea a plecat acasă cu o mașină Ferrari în valoare de 200.000 de euro, dar și cu o reducere din partea bărbatului ce nu a putut să și-o scoată din minte. Cât despre Claude Senhoreti, acesta s-a născut în San Paolo, dar locuiește în Florida. El este divorțat, așa că are ceva în comun cu Alina Vidican.

Pentru că Alina Vidican are doi copii, George Alexandru, în vârstă de 8 ani și Gloria, în vârstă de 5 ani, din căsnicia cu Cristi Borcea, milionarul american a decis să formeze o legătură strașnică față de micuți. El se înțelege extrem de bine cu aceștia, dar și cu mama blondinei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI