Alina Sorescu, semnul iubirii pentru Alexandru Ciucu. Așa a fost surprinsă umblând pe stradă FOTO EXCLUSIV

Alina Sorescu, semnul iubirii pentru Alexandru Ciucu. Așa a fost surprinsă umblând pe stradă FOTO EXCLUSIV
Vedeta a șters toate pozele cu soțul ei de pe internet

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai formează un cuplu, conform informațiilor apărute în presă. Designerul a fost surprins în compania unei femei, în urmă cu ceva timp.

Alina Sorescu, gest de iubire pentru soțul ei

Zvonurile au devenit cu atât mai mai credibile când Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu soțul ei de pe social media.

Se pare că vedeta nu ar vrea să divorțeze, iar fotografiile obținute de paparazzi confirmă acest lucru.

Deși încă nu s-au despărțit, Alina Sorescu a decis să scape de orice amintire cu soțul ei de pe internet. Cu toate acestea, vedeta încă poartă verigheta.

Blondina încă luptă să își salveze căsnicia, iar dovada faptului că încă își iubește soțul este faptul că ea încă poartă pe deget semnul iubirii pentru partenerul său.

Ea a fost surprinsă în timp ce plătea câteva facturi la două magazine cunoscute de bricolaj și mobilă din București.

După ce a achitat comenzile, urmând ca obiectele să îi fie livrate acasă, Alina a mers direct la casa ei din Pipera.

Cei doi nu au făcut declarații despre zvonurile privind un presupus divorț. Mai mult, Alina Sorescu vorbea, la un moment dat, despre faptul că este obișnuită cu astfel de zvonuri.

Cei doi au negat că vor divorța

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu.

Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri.

Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie’”, declara vedeta.

Alexandru Ciucu a vorbit și el despre informațiile apărute în presă, după ce a fost surprins alături de o femeie. El a spus că familia lui încearcă să nu dea curs informațiilor.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro.

Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, spunea Alexandru Ciucu pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI