Alina Sorescu rupe tăcerea despre zvonul unei noi relații: „Apar articole menite să mă discrediteze”

Alina Sorescu rupe tăcerea despre zvonul unei noi relații: „Apar articole menite să mă discrediteze”
Alina Sorescu rupe tăcerea despre zvonul unei noi relații:

Alina Sorescu a rupt tăcerea despre zvonul unei noi relații. De când s-a decis ca fetițele să locuiască la ea, artista pare a avea câștig de cauză în divorțul de desingnerul Alexandru Ciucu. Chiar și așa, Alina Sorescu trece prin momente dificile, iar imaginile surprinse cu aceasta stau mărturie.

Alina Sorescu rupe tăcerea despre zvonul unei noi relații

Alina Sorescu a fost surprinsă zilele trecute în oraș. Artista era vizibil slăbită și tristă, conform imaginilor surprinse de fotoreporterii Click.ro. Vezi imagini în galeria foto a articolului!

Alina Sorescu a fost văzută în oraș tristă și abătută, deși pe rețelele sociale, artista afișează mereu un zâmbet larg. Alina Sorescu nu și-a condus mașina, ci a preferat să apeleze la ajutorul tatălui ei, Gabriel. El și-a însoțit fiica până la un magazin cu haine bărbătești scumpe,, de pe Șoseaua Nordului.

Alina Sorescu a părut foarte îngândurată și atentă în jur, ca să se asigure că nu este urmărită, uitându-se mai tot timpul în spatele ei. Gestul pare însă unul firesc, având în vedere că au apărut zvonuri despre o nouă relație.

„Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu, conform impact.ro.

„Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului „Suflet de copil”, pe care l-a regizat. Această poză nu are nici o legătură cu buchetul de flori”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă.

A negat zvonurile unei noi relații

Alina Sorescu a negat zvonurile conform cărora ea ar pute avea deja o nouă relație amoroasă.

„Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discrediteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații. Așa cum am scris pe Instagram, buchetul de flori era pentru aniversarea unei prietene.

Totodată, firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a mărturisit solista ăentru Click!

Alina Sorescu a mai explicat și de ce nu conduce ea mașina:

„Tată este mereu cu mine și mă ajută cu fetele și cu școala de muzică pe care o am. I-am avut mereu cu mine de mică și m-am sprijinit întotdeauna pe ei”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț, după 12 ani de mariaj. Cele două fetițe ale cuplului, Elena Carolina și Ana Raisa, locuiesc momentan alături de artistă, dar decizia instanței nu este una definitivă.