Câte joburi are Alina Sorescu, de fapt. Este o mămică extrem de ocupată: „E o perioada foarte plină” EXCLUSIV

Câte joburi are Alina Sorescu, de fapt. Este o mămică extrem de ocupată: „E o perioada foarte plină” EXCLUSIV
Ce lucrează Alina Sorescu

Aflată în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu ne-a spus câte joburi are, de fapt. Artista a mărturisit, în exclusivitate pentru Impact.ro, cât este de ocupată și ce o face fericită în acest moment. Vedeta pregătește totodată un spectacol pentru copii la Sala Palatului. Acolo îi va avea ca invitați pe Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi.

Ce joburi are Alina Sorescu

Chiar dacă pe plan personal trece printr-un divorț, Alina Sorescu o duce cât se poate de bine pe plan profesional. Artista pregătește de zor spectacolul pentru copii de la Sala Palatului. Cu toate că nu a vrut să ne spună exact sumele încasate, Alina Sorescu a infirmat indirect zvonul cum că ar avea probleme cu banii.

Dar, pe lângă concertele din agenda sa, mai are și alte joburi care-i aduc venituri frumoase. Aceasta este vocea unui canal de animați pentru copii și gazda unui podcast de estetică medical.

„E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii ‘Picii lu’ Soreasca’. Am avut multe concerte chiar acum recent, în luna iunie, și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului.

Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup. Invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi.
Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni ‘Vorbeste corect’ la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.

Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram. Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei.

Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor”, a declarat Alina Sorescu despre joburile pe care le are, în exclusivitate pentru Impact.ro.

A obținut o primă victorie în instanță

Recent, Alina Sorescu a obținut o primă victorie în procesul de divorț pe care i l-a intentat lui Alexandru Ciucu. Instanța i-a respins ordonanța președințială designerului, care solicitase ca micuțele să aibă domiciliul la el, în Pipera.

Acesta a făcut însă recurs și s-a întors în țară, deși face masterul la Paris. În acest oraș și-a petrecut cea mai mare parte a timpului său, iar gurile rele spun că ar avea acolo o iubită.

Divorț după o relație de 12 ani

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în 2008 și au stat împreună 12 ani. Au două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa. În ciuda diferenței lor de vârstă de 11 ani, relația lor a durat și păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton.

Zvonurile privind neînțelegerile din cuplu au apărut însă cu ceva timp înainte ca Alina să depună actele, cei doi negând însă la acea vreme faptul că ar intenționa să divorțeze.

Care au fost motivele divorțului

Alina Sorescu și Alexandu Ciucu evită să facă vreo declarație oficială pe marginea acestui subiect. Cei doi nu au precizat care a fost motivul principal ce a dus la decizia luată de artistă, cea care a introdus acțiunea în instanță.

Surse apropiate ne-au dezvăluit că unul dintre motive ar fi fost acela că Ciucu ar stat mai mult plecat. Acesta nu s-ar fi implicat suficient în creșterea fetițelor, de care s-au ocupat artista și familia ei. Totodată, s-a vehiculat și faptul că designerul ar fi călcat strâmb și ar fi avut o altă relație extraconjugală.