Imaginile care spun totul despre Alexandru Ciucu. Creatorul de modă este dărâmat după despărțirea de Alina Sorescu

Imaginile care spun totul despre Alexandru Ciucu. Creatorul de modă este dărâmat după despărțirea de Alina Sorescu
Imaginile care spun totul despre Alexandru Ciucu. Bărbatul este pur și simplu distrus după despărțirea de mama fiicelor sale.

După despărțirea de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu încearcă să se acomodeze cu viața de celibatar. Însă provocările sunt pe măsură, mai ales după lovitura primită recent în instanță. Atunci, judecătorul a decis că cele două fetițe ale cuplului vor rămâne în custodia mamei. Creatorul de modă nu arată a fi deloc într-o stare bună. Iată imaginile care spun totul despre Alexandru Ciucu!

Imaginile care spun totul despre Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu este pur și simplu dărâmat. Ipostazele în care a fost surprins bărbatul în zona de nord a Capitalei nu lasă loc de interpretări. Creatorul de modă a rămas vizibil afectat de situația din familia sa. După 12 ani de căsnicie, el și partenera sa au decis să se despartă. Alina Sorescu a avut și prima reacție despre divorțul de soțul ei.

Cea mai recentă lovitură primită de bărbat, în schimb, l-a dezechilibrat în mod evident. Alexandru Ciucu nu se aștepta, probabil, ca instanța să decidă ca fetițele să rămână la mama lor. Deși a fost de acord cu un program când își poate vedea fetele, Alexandru Ciucu nu-și poate lua gândul de la situațiile inconfortabile.

Recent, bărbatul a fost surprins în nordul Bucureștiului. Și nu se afla deloc într-o stare bună. Potrivit Impact.ro, Alexandru Ciucu a intrat într-o bancă din complexul Jolie Ville din Pipera. Creatorul de modă era, însă, vizibil abătut și departe cu gândul.

Când își poate vizita Alexandru Ciucu fetițele

Probabil că una dintre problemele la care se gândea era chiar despărțirea de fiicele sale. Recent, instanța a respins apelul pe care l-a înaintat creatorul de modă la o primă decizie judecătorească prin care se stabilea că cele două copile ale sale își vor păstra domiciliul la mama lor.

După victoria din instanță, Alina Sorescu a vorbit public despre acest subiect. Mai mult decât atât, ea a explicat și care este noul program de vizită al creatorului de modă.

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț”, a explicat Alina Sorescu.

Femeia a mărturisit că, în această perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, se bucură de suport. Una dintre persoanele care îi sunt alături este chiar tatăl său, care i-a fost sprijin și în perioada spectacolelor.

„M-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Fetele mele sunt bine, au luat vacanța”, a mai povestit, recent, Alina Sorescu.