Alina Laufer a născut prematur. Primele declarații despre pericolul în care s-a aflat

Alina Laufer a născut prematur. Primele declarații despre pericolul în care s-a aflat
Alina Laufer, nastere prematura

Modelul Alina Laufer a născut prematur, după ce a ajuns de urgență la spital. Soția afaceristului Ilan Laufer a adus pe lume gemeni. Ce a declarat proaspăta mămică după naștere.

Primele declarații ale Alinei Laufer, după naștere

Alina Laufer a devenit, luni, mămică de gemeni. Blondina a născut prematur, după ce a ajuns de urgență la spital. Recent, Alina a postat prima fotografie după nașterea gemenilor ei.

Bebelușii au ajuns la incubator, iar mămica a stat la secția de Terapie Intensivă. Anunțul a fost făcut de fostul politician, Ilan Laufer care a scris un mesaj pe contul sau de socializare. Postarea sa a adunat un număr impresionant de aprecieri si mesaje care i-au transmis felicitări proaspătului tătic.

 ”Am devenit dublu tătic”, a scris acesta pe Instagram.

Acum, după trei zile de la nașterea gemenilor ei, Alina se simte mai bine și pare optimistă, dovada stă fotografia pe care aceasta a postat-o pe contul ei de socializare. Ea este internată la maternitatea Giulești, unde urmează să-si mai petreacă si următoarele zile.

Totodata ea a făcut si primele declarații.

“Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe. Am momente în care cad, îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor. Nu am starea necesară, însă mă bucur că sunt atâtea mămici care mă încurajează, mă susţin. Am trecut printr-un carusel de emoţii din cauza copilaşilor.

Băieţelul nostru are nevoie de puţin ajutor cu respiraţia. Este nevoie de multă răbdare, am încredere în doctori. Mă aflu în cel mai sigur loc pentru copii. Am încredere că o să îi scoatem de aici mari şi frumoşi”, a spus Alina Laufer, la Teo Show.

Alina Laufer, tratamente de fertilizare

Alina Laufer este căsătorită cu Ilan de peste șase ani. Cei doi au locuit o perioadă în Statele Unite, dar au decis să revină în țară. Alina mai are o fiică din căsnicia anterioară pe care a avut-o cu Jorge.
Se pare ca Alina a întâmpinat dificulțăți în ultimii ani. Ea nu a reușit sa rămâna însărcinată, iar din aceasta cauză a recurs la mai multe tratamente de fertilizare, iar abia după opt ani de încercări a reușit să rămână iar însărcinată.

“Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 16 săptămâni și m-am îngrășat patru kilograme. Am poftit la piftie de curcan și trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta.

Suntem foarte fericiți. Ilan este foarte bucuros și chiar vorbeam și spuneam că am recuperat acum cu aflarea veștii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reușeam să devenim părinți. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!”, declara Alina Laufer, pentru CIAO.RO, după ce a aflat că va deveni mămică de gemeni.

Alina mai are o fetiță de 11 ani

Alina Laufer a fost căsătorită cu Jorge. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 11 ani, pe nume Karina. După separarea celor doi fiecare a mers pe drumul sau și se pare că și-au găsit sufletele pereche, recăsătorindu-se.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI