Alin Sălăjean, în lacrimi din cauza lui Albert Oprea. Ce s-a întâmplat între cei doi, chiar weekendul trecut

Alin Sălăjean, în lacrimi din cauza lui Albert Oprea. Ce s-a întâmplat între cei doi, chiar weekendul trecut
Alin Sălăjean, în lacrimi din cauza lui Albert Oprea.

Albert Oprea și Alin Sălăjean au legat o relație de prietenie în Republica Dominicană, relație care a continuat și după întoarcerea lor în țară.

Alin Sălăjean, în lacrimi din cauza lui Albert Oprea

De altfel, ceo doi s-au revăzut recent, acasă la Alin Sălăjean, în Cluj-Napoca. Alin Sălăjean a spus că a păstrat o relație strânsă cu mulți din echipa Războinicilor, dar de alții din echipă s-ar răcit, cum este cazul Roxanei Ghiță.

„Ne-am bucurat că Albert a venit și el la noi acasă. Această relație de prietenie cu ceilalți și cu el a rămas. Nu neapărat au rămas. Relația mea cu Roxana Ghiță  nu mai e așa apropiată.

Cu unii am rămas apropiați, cu alții nu”, a declarat Alin Sălăjean, potrivit wowbiz.ro.

Alin Sălăjean a mai declarat că relația lor este și mai strânsă după ce s-au întors de la Survivor România 2021. Iar după vizita lui Albert Oprea și a lui Lucian Barbu în Cluj-Napoca, Alin a spus că a plâns atunci când și-au luat la revedere.

„Primul lucru pe care l-a făcut a fost să îmi dea mie mesaj. Am păstrat acel legământ din Republica Dominicană. Ne-am îmbrățișat și ne-am spus lucruri reale. Mi-a fost dor să avem acele discuții ca din Republica Dominicană. Relația dintre noi a devenit mult mai strânsă. E adevăr și el poate să confirme că atunci când au plecat din casa mea mi-au fugit câteva lacrimi”, a mai spus Alin Sălăjean.

Ce a dezvăluit Alin Sălăjean despre Albert Oprea

De altfel, Albert Oprea a avut, la rându-i, numai cuvinte de laudă la adresa prietenului său, caracterizându-l drept un bărbat foarte inteligent și cu simțul umorului.

„Alin e la fel, foarte jovial, are un simț al umorului incredibil. Eu m-am atașat de amândoi pentru că sunt oameni foarte inteligenți.

Ăsta este adevărul. Mai mari decât mine amândoi (n. red. Alin Sălăjean și Lucian Barbu) și simt de fiecare dată că am de învățat de la ei”, a spus Albert Oprea.

Tot Alin Sălăjean a făcut o dezvăluire mai puțin știută despre prietenul său, și anume, că Albert Oprea este foarte uituc cu lucrurile pe care le are și că același lucru îl făcea și în Republica Dominicană.

„Albert este un adolescent, aș putea spune. El este același om uituc. În Republica Dominicană mai uita lucruri. Mai strângeam după el, își uita adidașii. Și-a uitat această cămașă la mine, și-a uitat și șamponul”, a spus Războinicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI