Albert Oprea, la o nouă emisiune TV?! Unde poate ajunge după Survivor România

Albert Oprea, la o nouă emisiune TV?! Unde poate ajunge după Survivor România
Albert Oprea, la o nouă emisiune TV?!

Albert Oprea a primit o ofertă ca să apară într-o nouă emisiune. De altfel, el este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România 2021, fiind cel mai votat concurent de la echipa Războinicilor pentru săptămâni întregi.

Albert Oprea, la o nouă emisiune TV?!

Iată că Albert Oprea se remarcă și după terminarea emisiunii Survivor România 2021, el primind o ofertă care presupunea apariția într-o emisiune televizată, potrivit Wowbiz.ro.

Această dezvăluire a fost făcută de Alin Sălăjean, într-un interviu pentru sursa menționată, la care a participat și Albert.

„Dacă nu oferi content de calitate, oamenii de acasă și televiziunile încep să te uite. Ei încearcă să ofere content pe Instagram, dar trebuie să știi puțin și despre ce este vorba. Mai ieri îi spuneam lui Albert că o să vină oferta și i-am spus și emisiunea.

El nu a vorbit cu nimeni, poate să confirme acest lucru și acum are oferta pe Whatsapp. I-am zis să se gândească bine și să îi dea bătaie”, a spus Războinicul Alin, la emisiunea „Ștafeta mixtă”.

Albert Oprea a confirmat însă spusele prietenului său și a spus că momentan se gândește dacă să accepte sau nu oferta, dar fără a da mai multe detalii despre acest nou proiect din care ar putea face parte.

„Nu am luat o hotărâre, dar oferta există. Alin are dreptate în tot ce spune. Astăzi chiar m-a lăsat mască. Mi-a spus că m-a contactat emisiunea asta. I-am zis că nu mă văd acolo și dacă era vorba, eram contactat până acum. El nu știa nimic și astăzi am primit oferta”, a adăugat Albert Oprea.

Albert Oprea și Alin Sălăjean, prietenie strânsă

Albert Oprea și Alin Sălăjean au avut o relație de prietenie foarte strânsă în Republica Dominicană, însă cei doi sunt și mai apropiați după revenirea în țară, iar Războinicul Albert îl laudă despre colegul și prietenul său.

„Avea și el momente când exagera și i-am zis. Faza care mi-a plăcut a fost cu el în Consiliu, când a zis că își dorește pe 14 februarie să ia cina cu prietenul lui, Albert.

L-am certat și atunci și acum ne-am dus aminte de faza asta și am râs. El așa e ca persoană, nu juca un rol acolo. Așa e felul lui de a fi”, a spus Albert Oprea, în exclusivitate pentru „Ștafeta mixtă”.

Amintim că Albert Oprea a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România, și foarte puțin i-a lipsit până la marele premiu, câștigat, într-un final, de Zanni, de la Faimoși.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI