Război între Alin Sălăjean și Sorin Pușcașu după Survivor România. Amenințarea făcută chiar azi

Război între Alin Sălăjean și Sorin Pușcașu după Survivor România. Amenințarea făcută chiar azi
Razboi intre Alin Salajean si Sorin Puscasu dupa Survivor Romania. Amenintarea facuta chiar azi

Conflictul dintre Alin Sălăjean și Sorin Pușcașu nu se mai termină. Fanii loiali ai emisiunii Survivor România știu despre rivalitatea dintre cei doi foști Războinici. Cel mai bun prieten al lui Albert Oprea de la Survivor a sărit mereu în apărarea favoritului publicului din echipa albastră, atunci când acesta era certat și intra într-o dispută cu Sorin Pușcașu.

Război între Alin Sălăjean și Sorin Pușcașu după Survivor România

Rivalitatea dintre Alin Sălăjean și Sorin Pușcașu de la Survivor este renumită. La cele mai multe dintre consiliile de nominalizare de la Survivor România, Alin Sălăjean posta o serie de videoclipuri pe Instastories în care îndemna românii să-l voteze pe fostul său coleg de la Războinici, sprijin pe care fanii l-au apreciat. Întors înapoi în țară, Sorin a aruncat cu săgeți spre fostul său coechipier:

„Stiți ce mi-au auzit urechile? Că am un caracter jegos. Eu nu știu ce s-a întâmplat pe acasă, dar am văzut schimbare în niște oameni și s-ar putea să urmăresc ce s-a întâmplat cât încă eram în competiție. Mai e și ceva putred în mine, numele meu nu este Sorin, este Sorina am înțeles, așa m-a intitulat o fetiță care nu a avut curaj să se lupte cu mine față în față.

Pregătiți-vă că, în curând, urmează să demontez tot și nu pentru mine, ci pentru că ați dat în familie, iubită și au suferit foarte mult din cauza voastră. O să vă demontez pe toți. Vă pup!

Ce scop ar fi avut Alin Sălăjean în privința lui Sorin Pușcașu la Survivor România

Sorin Pușcașu mărturisește că Alin Sălăjean și susținătorii săi au încetat cu acuzațiile la adresa lui de când fostul fotbalist a părăsit competiția Survivor România, din cauza unor probleme medicale. Fostul Războinic este de părere că scopul acestora a fost ca el să fie eliminat din concurs:

„De când am ajuns acasă s-a făcut toată lumea cuminte. Nu mai e nimeni cu papagalul, nu mai vedeți nimic pe internet despre mine. De ce? Scopul a fost ca eu să ies din emisiune. Din păcate am ieșit din compețitie și am început să primesc foarte multe clipuri. Mi-au dat de înțeles că foarte mulți aveți curaj doar în spatele unui telefon, în spatele unei tastaturi. Nu știam de toată treaba asta.

Pentru mine se încheiase Survivor, dar s-ar putea să se deschidă altceva. Ați lovit unde nu trebuia. Sunt sătul de ipocrizie, eu știu toate dedesubturile, eu întotdeauna am zis adevărul și v-a deranjat treaba asta. Ați zis: Unde pot să mă lupt cu Sorin? Cred că de acasă, în timp ce el e în competiție și nu se poate apăra. Dar voi nu știați că se termină Survivor și vin acasă? Îmi pare rău pentru voi”, a încheiat Sorin Pușcașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI