Alin Oprea îi declară război fostei soții. Cum vrea să recupereze un milion de euro: ‘A fost în stil mafiot’

Alin Oprea îi declară război fostei soții. Cum vrea să recupereze un milion de euro: ‘A fost în stil mafiot’
Alin Oprea vrea să-și facă dreptate

”Talismanul” Alin Oprea nu renunță la partajul de un milion de euro: ”Tot ce mi-a fost luat cu mârșăvie și cu tupeu, în stil mafiot, voi recupera până la ultimul bănuț” Solistul trupei Talisman, Alin Oprea, a muncit enorm pentru averea de aproape un milion de euro, astfel că, după divorț, este decis să-și caute dreptatea în instanță, pentru a-și putea recupera o parte din bunuri: ”Tot ce mi-a fost luat cu mârșăvie și cu tupeu, în stil mafiot, voi recupera până la ultimul bănuț”, ne-a declarat artistul, în exclusivitate pentru playtech.ro

Alin Oprea vrea dreptate! Artistul nu renunță la ceea ce i-a fost furat

  • ”Nu cred că va mai fi un alt termen în procesul de divorț”.

Procesul de divorț dintre Alin și Larisa se apropie de final: ”Nu cred că va mai fi un alt termen, în procesul de divorț. Mie mi-a comunicat, la termenul precedent, doamna Președinte a completului de judecată, că prezența mea nu va mai fi necesară. Se va da, cel mai probabil, decizia de divorț, și, cam atât.

Practic, toate formalitățile au fost îndeplinite, divorțul se va pronunța simplificat prin acordul părților, așa cum putea să se pronunțe direct la Notariat, încă de acum un an, fără pierdere de timp, de nervi și de bani”, ne-a mai declarat solistul piesei ”Atât de singur”, în exclusivitate pentru playtech.ro

  • Alin Oprea: ”Tot ce mi-a fost luat cu mârșăvie și cu tupeu, în stil mafiot, voi recupera până la ultimul bănuț”

Artistul e decis să lupte pentru drepturile lui, la partaj: ”Va fi un partaj unde, din cauza modului în care am fost tratat, după o viață întreagă de muncă și de sacrificii, voi avea toleranță zero. Tot ce mi-a fost luat cu mârșăvie și cu tupeu, în stil mafiot, voi recupera, până la ultimul bănuț, pe cale legală”, ne-a mai declarat Alin Oprea, pentru playtech.ro

Partaj de un milion de euro, cu fosta soție

Alin Oprea a muncit enorm, în ultimii 25 de ani, reușind să achiziționeze cinci case, terenuri, dar și să strângă bani frumoși în conturi, întreaga sa avere fiind estimată la aproximativ un milion de euro. Ultima investiție a artistului a fost un apartament cochet la Londra, oraș în care studiază cei doi copii ai săi și ai Larisei.

Pe parcursul procesului de divorț, Alin a rămas însă fără un leu în buzunar, căci soția îl convinsese, înainte de separare, să treacă toate bunurile pe numele copiilor, inclusiv vila de lux, în care locuiau cu toții. Conturile bancare sunt comune, dar administrator principal este tot soția Larisa. Aceasta i-a retras lui Alin dreptul de a scoate bani din cont, până la finalizarea partajului.

  • Alin a cerut ajutorul Poliției, ca să-și poată lua lucrurile din vila unde a locuit cu soția și cu cei doi copii

Alin Oprea a trecut printr-o situație cumplită, anul trecut, când a dorit să-și ia lucrurile din casa cumpărată cu banii munciți de el: ”Visul meu a fost să am o familie fericită, dar, de la vis la realitate, este o distanţă mare. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacra mea şi cumnatul meu.

Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin şi sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile, căci am nevoie urgent de ele la studio şi atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a menționat artistul, la Antena1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI