Ce cadou i-a făcut Alin Oprea iubitei sale. Cei doi sărbătoresc doi ani împreună

Ce cadou i-a făcut Alin Oprea iubitei sale. Cei doi sărbătoresc doi ani împreună
Alin Oprea și iubita lui, Medana

Alin Oprea și iubita lui, Medana, au sărbătorit doi ani de relație! Artistul nu a lăsat această ocazie specială să treacă fără a-și surprinde partenera cu un cadou la care multe femei visează. Cei doi nu ratează vreun moment pentru a-și sărbători povestea de dragoste, iar de această dată, Alin Oprea și-a bucurat iubita cu un dar pe măsura momentelor frumoase aduse de ea în viața lui.

Alin Oprea, surpriză pentru iubita sa. Artistul și Medana au împlinit doi ani de relație

Alin Oprea și iubita lui, Medana, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se bucură de faptul că au sărbătorit doi ani de când sunt împreună. Cântărețul trăiește momente superbe alături de partenera lui, căci recunoaște că aceasta i-a schimbat viața pentru totdeauna. Se prea poate ca fanii artistului să se gândească la o nouă căsnicie, mai ales pentru faptul că el a recunoscut că își dorește să îmbătrânească alături de iubita lui.

“Tocmai s-au împlinit doi ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea, de la momentul în care am realizat că nu este de ajuns să îmbătrânești frumos lângă cineva, ci mai mult decât atât, că poți întineri de-a dreptul lângă cineva care îți oferă ceea ce sufletul, mintea și trupul tău au atâta nevoie.

S-au împlinit doi ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață.”, a dezvăluit Alin Oprea în exclusivitate pentru Click!.

Ce cadou a primit Alin Oprea de la iubita sa. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Când vine vorba despre cadourile oferite, Alin Oprea și-a surprins partenera cu un aranjament floral format din peste 1500 de trandafiri, ce a venit cu un mesaj extrem de special. Nici Medana nu s-a lăsat mai prejos, mai ales pentru faptul că i-a pregătit artistului două torturi făcute chiar de ea. Cei doi porumbei s-au bucurat de cadourile de suflet pe care le-au primit cu această ocazie foarte specială.

„Cadourile oferite reciproc au fost de suflet. Eu am surprins-o cu un aranjament floral deosebit cu mesajul «Medana, te iubesc!», format din peste 1.500 de trandafiri, iar eu am primit două torturi, preparate personal de către ea, cu inscripțiile «Alin, te iubesc enorm!» și «2 ani, La mulți ani!»”, a adăugat Alin Oprea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI