Alimentul pe care Raluka nu îl consumă niciodată. A renunțat de mulți ani și are o siluetă perfectă

Alimentul pe care Raluka nu îl consumă niciodată. A renunțat de mulți ani și are o siluetă perfectă
Alimentul pe care Raluka nu il consuma niciodata. A renuntat de multi ani si are o silueta perfecta

Raluka este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România. Pe lângă faptul că are o voce de invidiat și o carismă aparte, cântăreața a avut dintotdeauna o siluetă de invidiat. Este pasionată de sport, merge des la sala de fitness și are grijă de alimentația sa. Ce aliment nu consumă solista niciodată.

La ce aliment a renunțat Raluka acum 4 ani

Este una dintre cele mai populare și apreciate cântărețe din România și este renumită pentru silueta sa de adolescentă. Raluka muncește din greu pentru a avea măsurile perfecte ale unui fotomodel, depune efort fizic și adoptă un stil de viață sănătos.

Constituția sa atletică, formele de invidiat și pătrățelele de pe abdomen i-au adus foarte multi admiratori, de-a lungul anilor. Frumoasa artistă mărturisește că are un singur secret culinar. Acum patru ani de zile a devenit vegetariană și a renunțat definitiv la carne.

Deși nu a slăbit foarte multe kilograme, Raluka spune că se simte mult mai bine de când nu mai consumă alimente de origine animală, deși, din când în când, i se mai face poftă de hotdog.

„Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca… cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne.

Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunţat acum patru ani.

M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios…

Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine… Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa.

Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot dogul. Dar foarte rar.”, a declarat Raluka, în cadrul emisiunii La Măruță.

Raluka, despre planurile de a deveni mamă

Fosta jurată de la SuperStar România este o prezență discretă în showbizul românesc și preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioși ai presei. Cu toate acestea, Raluka a vorbit despre viitorii săi copii și dorința de a deveni mamă.

Am niște nepoței minunați! Petrec mult timp cu ei, îmi place tare să avem activități împreună și să îi văd crescând. Este superb să le vezi evoluția, atâta bucurie ce aduc în viața noastră, nu vă imaginați!

O să devin mamă atunci când o să fie cazul, știu că o să mă descurc foarte bine, având deja antrenament cu nepoții mei”, a povestit vedeta într-un interviu acordat la începutul anului.

Artista este convinsă că va fi o mamă exemplară, deoarece se descurcă foarte bine cu cei mici și are destulă experiență, având mulți nepoței.