Alimentul care se va găsi din ce în ce mai greu. Oamenii au fost avertizați deja de o potențială lipsă de către americani

Alimentul care se va găsi din ce în ce mai greu. Oamenii au fost avertizați deja de o potențială lipsă de către americani
Ce aliment o să fie greu de găsit în viitor

Vești proaste pentru toți oamenii! Un anunț crunt a fost făcut cu privire la lipsa unui aliment ce se regăsește în toate locuințele. Acesta este extrem de consumat și cumpărat, așa că mulți o să aibă de suferit.

Ce aliment se va găsi din ce în ce mai greu în magazine. Vești triste

Incendiile din mai multe părți nu doar că afectează calitatea aerului, ci și iarba are de suferit. Cu acestea fiind spuse, producția de lapte o să ar putea să treacă printr-o scădere majoră. Ținând cont că acest lichid nu o să mai fie disponibil peste tot, untul și alte produse lactate se vor găsi din ce în ce mai greu.

Incendiile din 2020 și 2021 au făcut ca mii de americani ce locuiesc în Oregon și California să fie nevoiți să se mute, pierzând astfel agoniseala de o viață. Expunerea la fum poate să aibă un impact negativ asupra sănătății, potrivit Agenției Statelor Unite pentru Protecția Mediului.

Particulele microscopice pot să pătrundă adânc în plămâni și să provoace mai multe probleme, ba chiar, mulți experți susțin că poluarea cu aceste particule ar duce la o moarte prematură. Totuși, există puține studii ce dezvăluie ce impact au incendiile asupra sănătății animalelor.

Anunțul făcut de specialiști. Laptele o să devină un lux

Aceste incidente au devenit din ce în ce mai frecvente, iar studiile recente făcute de specialiști arată că oamenii din Idaho și Washington se luptă cu o scădere semnificativă atunci când vine vorba despre producția de lapte.

Pedram Rezamand, un profesor de la Universitatea din Idaho, a declarat că animalele ar fi mult mai afectate ca oamenii de incendii, ținând cont că își petrec o mare parte a vieții afară, respirând aerul ce a fost poluat, potrivit publicației MSN.

Pentru a demonstra că starea vacilor este afectată după expunerea la fum, a fost realizat un proiect de investigație. Specialiștii au analizat două ferme din Idaho și Washington, adunând date ce au legătură cu morțile animalelor, dar și bolile pe care le-au dezvoltat.

Cum afectează incendiile animalele, de fapt

Până în prezent, studiul a aratăt că există o creștere privind infecțiile ugerului, dar și a mortalității la viței, în momentul în care animalele sunt expuse la fum. De asemenea, temperaturile ridicate pot duce și ele la o scădere a cantității de lapte, zilele caniculare afectând vacile.

Cu acestea fiind spuse, incendiile ar putea provoca mai multe probleme pe viitor. În cazul în care producția de lapte o să fie afectată, multe persoane se vor trezi fără un aliment ce nu lipsește din locuințele tuturor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI