Alimentele pe care Elena Gheorghe nu le mai consumă deloc. Așa se menține în formă (exclusiv)

Alimentele pe care Elena Gheorghe nu le mai consumă deloc. Așa se menține în formă (exclusiv)
Alimentele pe care Elena Gheorghe nu le mai consumă deloc.

Elena Gheorghe are o siluetă de invidiat. Artista a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Aceasta susține că secretul constă într-o alimentație cât mai sănătoasă, în hidratare și sport. Elena Gheorghe a renunțat însă și la anumite alimente. Iată care sunt acestea!

Alimentele pe care Elena Gheorghe nu le mai consumă deloc

Elena Gheorghe este o artistă cu state vechi și mereu o prezență care nu poate trece neobservată. Elena Gheorghe pare că a găsit elixirul tinereții, dat fiind faptul că se menține mereu într-o formă perfectă.

Întrebată care este secretul siluetei și al aspectului mereu tânăr, Elena Gheorghe a declarat că a renunțat la anumite alimente, cum ar fi carnea, pe care a înlocuit-o doar cu pește. Se abține și de la brânzeturi, servind doar telemea, ocazional.

„În primul rând carnea (n.red. a scos), nu mai mănânc decât pește. Brânzeturi, foarte rar, doar telemea. Încerc să mănânc cât mai puțin procesat, adică mai pe natural, mai pe crud, mai pe nefiert, neprăjit.

Practic, mănânci foarte sănătos. În fiecare dimineață îmi prepar sucul de țelină apio, pe care țin neapărat să îl beau și din motive de beauty, dar și ale sănătății, este extraordinar”, a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate pentru Impact.ro. 

Elena Gheorghe, dezvăluiri despre copiii săi

De asemenea, Elena Gheorghe a dezvăluit și cum reacționează copiii ei când ea și soțul ei trebuie să plece la spectacole.

„În primul rând îmi ascund cheia și nu mă lasă să ies din casă. În al doilea rând, ne cam sună. Ne sună foarte des să ne întrebe când venim acasă.

Acum s-au mai obișnuit pentru că în vara aceasta chiar am lipsit foarte mult timp de acasă, am avut foarte multe evenimente. Așa este, dorul de mami și de tati nu poate să îl înlocuiască nimeni. Mama este mama. Ei oricum, cumva, când vin la concerte, sunt puțin uimiți de reacția oamenilor vis-à-vis de mine.

Oamenii se simt cumva foarte familiari în prezența mea, cunoscându-mă de foarte mult timp, au impresia că suntem super apropiați și câteodată vin, mă îmbrățișează, mă pupă.

Și eu sunt șocată, dar am văzut asta în mutrițele lor când au văzut: „Mami, dar tu îi cunoști pe oamenii aceștia?”. Zic: “Mami, nu îi cunosc!”. “Dar ei te cunosc pe tine, că au venit să te îmbrățișeze!”. Și atunci le explic cumva și au înțeles. Câteodată mai zic: “Dar trebuie să mai faci multe poze?”, a declarat Elena Gheorghe pentru sursa citată.