Alimentele care pot fi transformate în produse de îngrijire a pielii. Le-ai încercat?

Alimentele care pot fi transformate în produse de îngrijire a pielii. Le-ai încercat?
Alimente care te ajută în rutina de îngrijire.

Unele alimente sunt de mare ajutor în îngrijirea pielii. Cu siguranță după ce le vei încerca vei vedea diferențele. Tenul tău va arăta spectaculos și vei reuși în modul acesta să salvezi și câțiva bani pe care i-ai fi dat în mod normal pe produse diverse din supermarket-uri sau magazine specializate ori farmacii. Iată câteva alimente pe care le poți transforma în produse pentru îngrijire!

Alimente care te ajută să îți îngrijești pielea: trebuie să le încerci

Produsele de înfrumusețare sunt soluția pentru multe dintre micile probleme ale vieții. Majoritatea doamnelor și domnișoarelor au recunoscut de-a lungul timpului că o podoabă capilară sănătoasă și un ten spectaculos le-au oferit mai multă încredere și o dispoziție mai bună.

Cu toate astea, multe dintre produsele de îngrijire sunt scumpe și nu sunt la îndemână tuturor. Există soluții prietenoase pentru bugetul nostru, iar pentru asta trebuie să folosești câteva alimente pe care cel mai probabil le ai acum în frigider sau în casă. Este posibil ca aceste soluții să nu funcționeze pentru toată lumea, dar sunt o abordare naturală deosebită și de mare ajutor în situații de criză.

Căpșuni pentru albirea dinților – o căpșună te poate ajuta să îți albești dinții. Ele sunt mai ieftine decât diverse tratamente la dentist sau alte produse din magazine. Căpșunile conțin acid malic, lucru care te ajută la îndepărtarea petelor de pe dinți.

Papaya pentru exfolierea pielii arse de soare și uscate – papaya conține niște agenți de hidratare deosebiți și foarte buni pentru ten, mai ales dacă te confrunți cu exfolierea pielii după o arsură solară sau dacă ai nevoie de un exfoliant facial bun.

Ce trebuie să faci?

Suc de lămâie pentru decolorarea subtilă a părului -trucul cu sucul de lămâie pentru păr a fost folosit mai ales de adolescenții din anii ’90, dar mulți încă mai apelează la metoda în cauză pentru că oferă o decolorare subtilă, rapidă și extrem de ieftină. Combină două părți de suc de lămâie cu o parte de apă caldă și pune soluția într-un recipient cu pulverizator. Stai la soare preț de 1-2 ore și repetă procesul până când ești mulțumit de rezultat.

Ulei de cocos ca deodorant – uleiul de cocos este un agent antibacterian și poate ajuta la protejarea împotriva bacteriilor care provoacă mirosuri neplăcute. Se recomandă utilizarea cu moderație. Așteaptă câteva minute după ce îl aplici, iar mai apoi poți să te îmbraci liniștit. Cu siguranță te va mulțumi rezultatul și vei vedea diferența.