Trucuri de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu. Scapă de coșuri, puncte negre și păr gras

Trucuri de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul este un ingredient versatil și accesibil, ce se poate regăsi în mai toate casele oamenilor. Pentru că se află la îndemână, de ce să nu fie folosit? Descoperă mai jos câteva trucuri de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu cu ajutorul cărora poți scăpa de coșuri, puncte negre și păr gras.

Trucuri de înfrumusețare cu bicardonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu îți poate fi aliat în ceea ce înseamnă activități gospodărești, în a-ți ajuta plantele să crească sau să nu mai fie mâncate de insecte. Cu ajutorul lui poți scăpa de mirosul nedorit din frigider ori de veșnicele pete de pe aragaz. Pe lângă aspectele acestea, știute de toate gospodinele, bicarbonatul de sodiu te ajută să scapi de coșurile inestetice, de punctele negre și de aspectul de păr gras.

Tratament pentru coșuri și puncte negre

Pentru a scăpa de coșurile și punctele negre de care fuge toată lumea, fă o pastă din bicarbonat de sodiu și apă și aplic-o pe zonele afectate. Las-o să se usuce înainte de a o îndepărta prin clătire, astfel vei observa să totul s-a retras ca prin minune.

Trucuri de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu. Scapă de coșuri, puncte negre și păr gras
Pentru a scăpa de coșuri, fă o pastă din bicarbonat și apă și aplic-o pe zonele afectate

În cazul în care dorești să sccapi de punctele negre, poți prepara o pastă din bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie și aplic-o pe nas și pe zonele în care ai puncte negre. Las-o să se usuce, apoi după ce se întărește îndepărteaz-o folosind apă rece, așa încât porii să se deschidă după curățare.

Uită de șamponul uscat!

Bicarbonatul de sodiu poate fi un înlocuitor eficient al șamponului uscat. Aplică pe buricele degetelor un praf de bicarbonat, apoi masează părul la rădăcină cu degetele. Astfel, sebumul în exces va fi absorbit de particulele de bicarbonat, iar părul îngrășat va arăta ca și cum ar fi proaspăt spălat.

De menționat, pe lângă micile trucuri pe care le încerci acasă pentru a scăpa singur de aspectele nedorite, este recomandată și o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI